Sve snima!

David Beckham u Hrvatskoj se odlično zabavlja, pogledajte najnovije fotografije koje to i dokazuju!

David Beckham David Beckham Grgo Jelavic/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 +6 David i Victoria Beckham - 4 Galerija

David i Victoria Beckham odmaraju se u Hrvatskoj s djecom, a svi zajedno otputili su se i na vožnju gliserom.

Obitelj umirovljenog nogometaša Davida Beckhama uživa na odmoru u Hrvatskoj, a da se odlično zabavljaju, pokazuju i fotografije na kojima su uhvaćeni u vožnji gliserom.

Pogledaj i ovo David Beckham - 1 Odrekli se odgovornosti Zbog nove razgolićene fotke Davida Beckhama iz poznate tvrtke izdali su posebno upozorenje: ''Ne dolaze svi s njime''

S Davidom i njegovom suprugom Victorijom doputovala su i njihova djeca, 11-godišnja kćer Harper Seven i 17-godišnji sin Cruz, te nekoliko prijatelja, a smješteni su u luksuznom kompleksu na otoku Lopudu u blizini Dubrovnika, u nekadašnjem franjevačkom samostanu.

Društvo je snimljeno u vožnji gliserom, a David je trenutke s izleta odlučio snimiti mobitelom, dok su mu ostali članovi obitelji spremno pozirali vozeći se na nepoznatu lokaciju.

Dubrovački dnevnik prenio je vijest da su Beckhamovi smješteni na otoku Lopudu i odmaraju se u jednom luksuznom kompleksu, ispred kojeg se nalaze i pripadnici njihova osiguranja, a posjetili su i jedan restoran na Šipanu te su tražili da ih se ne fotografira.

Luksuzni kompleks u kojem borave smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Cijena najma luksuznog kompleksa po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 4 +12 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 7 Celebrity Raskošan dekolte Sofije Vergare zasjenio je njezin problemčić, no brzo su joj uskočili u pomoć!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene