Ima vertigo

Danijela Martinović završila u bolnici zbog neurološkog stanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Danijela Martinović završila je u bolnici zbog zdravstvenih problema, no unatoč tome nije razočarala fanove te je održala koncert u Tisnom.

Kada si javna osoba, imaš mnoge obaveze i dužnosti. Iako je patila od zdravstvenih problema, Danijela Martinović nije mogla ostaviti obožavatelje u Tisnom na cjedilu. Ipak, nakon koncerta kojeg je održala kao prava profesionalka, zadržana je na promatranju u bolnici zbog VERTIGA (vrtoglavica je neurološko stanje, poremećaj orijentacije te lažan osjećaj pokretanja ili vrtenja ili osjećaj da se predmeti pomiču ili vrte, obično praćen mučninom i gubitkom ravnoteže).

Pogledaj i ovo Scena iz filma Taksist bezvremenska kvaliteta! Nova lista najboljih filmova svih vremena koje jednostavno morate pogledati barem jednom u životu!

Analiza rukopisa domaćih zvijezda: Što kažu slova o njihovoj osobnosti?

Prvi napad vertiga imala je prije više od godine dana, no tada se to i smirilo. Sve do prije nekoliko dana prije nastupa u Tisnom, gdje je stigla ravno iz bolnice.

'Prošli tjedan me u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama doma, a u prvom se trenutku nisam mogla ni sjetiti koga bih mogla nazvati. Jako mi se vrtjelo, imala sam osjećaj kao da sve pliva oko mene', rekla je Danijela, piše Jutarnji.

Petar Grašo: 'Mislim da je od pitanja 'ženiš li se' važnije pitanje 'voliš li''

Tada je i zadržana u bolnici, a ankon koncerta u Tisnom po nju je došao dugogodišnji dečko Petar Grašo koji ju je odveo u Split. 'Svi oni paze na mene, tjeraju me da ležim u krevetu, a iako bi mi to inače teško padalo, moram priznati da ih sada slušam jer pijem lijekove protiv vertiga od kojih sam cijelo vrijeme jako pospana. Sada ne osjećam sigurnom, jer se bojim da me opet ne uhvati. Ne smijem ni pomisliti što bi bilo da mi se to dogodi u šetnji gradom ili za volanom automobila', priča pjevačica kojoj želimo što brži oporavak. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene