NItko nije znao..

Omiljeni domaći zabavljač teško obolio: Ćubi je dugo skrivao dijagnozu, no sada treba pomoć...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Mihanović Ćubi boluje od teške zloćudne bolesti.

Damir Mihanović Ćubi jedan je od najpoznatijih splitskih voditelja i zabavljača, a mnogi su uz njega i odrastali, no sada je taj legendarni glazbenik iz grupe Forum u teškoj situaciji. Naime, mnogima omiljeni Ćubi teško je bolestan i nalazi se u bolnici Sestra milosrdnica u Zagrebu

Pogledaj i ovo showbuzz Izgubio bitku s teškom bolesti Izgubili smo još jednu legendu: Preminuo Damir Mihanović Ćubi, poznati domaći glazbenik i voditelj

Ćubi boluje od zloćudne bolesti, a koliko je teško njegovo zdravstveno stanje njegovi kolege i prijatelji saznali su tek danas, jer je svoju dijagnozu dugo vješto krio. Za cijelu situaciju saznalo se kada je nekolicina splitskih glazbenika počela prikupljati novčanu pomoć za njega. 

Kada se vijest proširila postalo je jasno da gotovo nitkonije znao da je Ćubi teško bolestan. 

"Dragi Ćubijevi prijatelji, kolege glazbenici, glumci... kao što već vjerojatno znate naš dragi Ćubi već se neko vrijeme nalazi u KB Sestara milosrdnica gdje se bori sa zloćudnom bolesti. Svaka pomoć je dobro došla, pa vas molim da, u skladu sa svojim željama i mogućnostima, sudjelujete uplatom na njegov tekući račun", napisala je na Facebooku Kristina Đanić, Giulianova supruga. 

Posljednji Facebook post legendarnog zabavljača također je ukazao da nešto nije u redu. 

"Žao mi je što sam na žalost morao propustiti vođenje ovog festivala djece u splitskom đardinu, ali evo zahvaljujući prijatelju Ozrenu Maršiću i organizatorici, dragoj Bojani, opet ste mi suzu na oko navukli...", stoji u Ćubijevoj objavi, a prije tjedan dana je objavio i nekoliko fotografija na kojima pozira sa osobljem zagrebačke bolnice. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene