iznenadio fanove

Tvorac najvećih latino hitova svih vremena napušta glazbu i okreće se vjeri: "Krist živi u meni i ja ću živjeti za njega!"

Daddy Yankee - 2 Daddy Yankee - 2 YouTube/Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Daddy Yankee - 10 Daddy Yankee - 7 Daddy Yankee - 2 Daddy Yankee - 4 Daddy Yankee - 5 Daddy Yankee - 6 Daddy Yankee - 3 Daddy Yankee - 8 Daddy Yankee - 9 +0 Daddy Yankee - 1 Galerija

Daddy Yankee iznenadio je fanove odlukom da se potpuno posveti vjeri nakon umirovljenja od glazbe.

Reggaeton zvijezda i tvorac najvećih latino hitova "Gasolina" i " Despacito", Daddy Yankee, povlači se s glazbene scene zbog vjere.

Nekrunjeni kralj latino glazbe je na svojem zadnjem koncertu u sklopu oproštajne turneje, koji je održao u rodnom Sau Juanu u Poerto Ricu, poručio je da se planira potpuno posvetiti kršćanstvu, a vijest je zatim objavio i na svojem profilu na Instagramu.

"Ovo je najvažniji dan u mom životu... Večeras sam spoznao i nije me sram to reći cijelom svijetu da Krist živi u meni i da ću ja živjeti za njega-. Ovo je kraj jednog poglavlja i početak jednog potpuno novog", napisao je na društvenoj mreži uz snimku u kojoj citira Bibliju i priča o svojim planovima nakon umirovljenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daddy Yankee (@daddyyankee)

Daddy Yankee umirovljenje je najavio još u ožujku 2022, nakon što je izbacio svoj zadnji album "Legendaddy".

Tijekom gotovo tri desetljeća karijere nekoliko puta je osvojio vrhove top ljestvica. Za pjesmu "Despacito", koju je 2017. godine snimio s Luisom Fonsijem, dobio je brojna priznanja, uključujući i Latin Grammy za pjesmu godine.

Daddyju Yankeeju pripisuju se zasluge i da je stvorio reggaeton žanr.

Nakon umirovljenja, više se neće predstavljati ni svojim umjetničkim imenom, već svojim pravim, koje glasi Ramón Luis Ayala Rodríguez.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene