Bez komentara!

Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

Claudia River Claudia River Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +0 Claudia River Galerija

Claudia Rivier pokazala je vatreno izdanje u kojem navija za Hrvatsku.

Atraktivna Slavonka Claudia Rivier užarila je profil na Instagramu svojom novom objavom.

Naime, pokazala je svoje navijačko izdanje za susret između Hrvatske i Belgije. Riječ je o minijaturnom grudnjaku s detaljima crveno-bijelih kockica, u koji je jedva ugurala svoje bogato poprsje. Kao modni dodatak nosila je crnu božićnu kapicu, a pozirala je ispred bora. 

"Moje crno božićno drvce i ja samo se odmaramo i bodrimo naš tim za današnju utakmicu", poručila je Slavonka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Jedinstvena", "Waau", "Uhh kako si dobra", "Ti si savršenstvo", "Nema dalje", nizali su svoje komentare pratitelji. 

Claudiji je popularnost naglo porasla kada su se o njoj raspisali svjetski mediji, a nakon toga i u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrila je kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite. Žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Nedavno je odlučila i stati na kraj nagađanjima da je bila na estetskim zahvatima.

"17 i 26 godina. Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije devet godina.

Mlada Slavonka sada se nametnula i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske i postala je opaka konkurencija Ivani Knoll.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran i Sanja Milanović - 1 Zoran i Sanja Milanović - 2 Zoran i Sanja Milanović - 3 Zoran i Sanja Milanović - 4 +28 Zoran i Sanja Milanović - 5 Celebrity Zoran Milanović i supruga uhvaćeni na tribinama, Sanja je apsolutnu pozornost privukla navijačkom kombinacijom, a jedan detalj pravi je hit!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +31 Ivana Knoll - 5 Celebrity Pogledajte novo seksi navijačko izdanje vatrene Hrvatice za kojom je poludio cijelu svijet, ovaj put sav je fokus na dekolteu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene