Vraćaju vjeru u ljubav

Spavali su već na prvom spoju, brutalno su iskreni o svom odnosu, a jedan su od najstabilnijih slavnih parova

Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) +0 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Galerija

Chrissy Teigen i John Legend u stabilnom su braku od 2013. godine.

Oni su jedan od najstabilnijih i najomiljenijih holivudskih parova.

Pogledaj i ovo Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Ma kakav razvod! Poslije svih nagađanja o krahu braka s Jadom, Will Smith otkrio zašto se njih dvoje nikada neće rastati

Radi se o manekenki Chrissy Teigen i glazbeniku Johnu Legendu koji su u stabilnom braku od 2013. godine kada su se vjenčali na talijanskom jezeru Como.

Zaruke su se dogodile 2011. godine, a par je tada već bio zajedno 4 godine, jer je manekenka u njegov život ušla 2007. godine na setu njegovog spota "Stereo". Par ima dvoje djece, kćerkicu Lunu Simone i sina Milesa Theodorea, a izgledaju sretno i zaljubljeno kao i prvog dana.

Manekenka je posebno zabavni dio ovog para te je često brutalno iskrena o njihovom odnosu, a nije joj ni strano javno trolanje vlastitog supruga koji je upravo njoj posvetio prekrasnu baladu "All of Me".

Tako je Chrissy jednom prilikom otkrila kako je s Johnom spavala na prvom spoju te kako je u početku njihove veze bila jako ljubomorna. Posebno joj je u sjećanju ostala jedna djevojka koja je glumila u Legendovom spotu.

"Svi muškarci sa seta komentirali su koliko je lijepa, a ona je bila jedna od glavnih djevojaka u videu. Čak su me pitali zar nije prekrasna? A ja sam bila bezobrazna. Iskreno, bila sam mlada i razmaženo derište", priznala je, no glazbenik je više puta istaknuo kako je ona baš sve što je mogao poželjeti.

Vesela obitelj posljednjih se dana nalazi u meksičkom odmaralištu Cabu gdje su odlučili proslaviti njezin 33. rođendan.

Par čitavo vrijeme nije skidao osmijehe s lica, čime vraćaju vjeruju u pravu ljubav, čak i u "okrutnom" Hollywoodu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene