Prirodna ljepotica

Nova "najljepša žena svijeta" poznata je po burnom braku s kolegom i činjenici da se ne šminka

Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (FOTO: Getty) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: AFP) +1 Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Galerija

Slavni časopis People svake godine jednu slavnu damu proglasi "najljepšom na svijetu", a ove je godine to Jennifer Garner.

Prošle godine tu je titulu ponijela pjevačica Pink.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Slavni časopis People svake godine jednu slavnu damu proglasi "najljepšom na svijetu", a ove godine to je holivudska glumica Jennifer Garner.

47-godišnjakinja je tom prilikom i zasjala na novoj naslovnici časopisa, i to u prirodnom izdanju kakvo uglavnom njeguje - bez previše šminke te ekstravagantnih krpica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Jennifer je poznata i kao bivša supruga posrnulog glumca Bena Afflecka, s kojim je u 12 zajedničkih godina dobila i troje djece, za koju tvrdi da su zaslužni za njezin mladoliki izgled.

"Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja, kažu mi da skinem šminku s lica, svežem kosu u rep i stavim naočale. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment", ispričala je glumica koju i u javnosti uglavnom viđamo bez šminke. No kada se pojavi na nekom službenom događanju, Jennifer uvijek zablista.

Također, glumica je poznata i kao velika ljubiteljica vježbanja, no priznala je kako ju je ova titula itekako iznenadila jer se nikada nije smatrala ljepoticom. Ipak, naglasila je kako je zadovoljna sobom te se nikada nije bolje osjećala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Također, mnogi su komentirali kako je glumica procvjetala od razvoda od Afflecka, koji je godinama bio ovisan o alkoholu i kocki, a glumici je dosadilo boriti se s njegovim demonima. Ipak, kada je Ben završio u klinici za odvikavanje i nakon razvoda, ona je bila ta koja ga je vozila te se brinula o njemu, a par je i danas u prijateljskim odnosima zbog djece, s kojom su često zajedno.

Od kraja listopada 2018. godine glumica je u sretnoj vezi s poduzetnikom Johnom Millerom, a čini se kako i ljubavna sreća itekako godi novopečenoj "najljepšoj ženi svijeta". 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +1 Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Celebrity Domagoj Vida supruzi poklonio masku za mobitel s emotivnom posvetom: Za nju dao 20 tisuća kuna?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene