nema joj kraja!

Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

Britney Spears - 4 Britney Spears - 4 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 Britney Spears - 4 Britney Spears - 3 Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 1 +3 Britney Spears - 3 Galerija

Britney Spears na svojem profilu na Instagramu objavila je niz fotografija na kojima pozira gola na javnoj plaži.

Pop-princeza Britney Spears (40) u posljednje vrijeme najviše pažnje javnosti privlači golišavim fotografijama koje objavljuje na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Trenutačno sa suprugom Samom Asgharijem uživa na Havajima, a nakon što je na odmoru snimila seksi video u toplesu, sada je podijelila niz fotki na kojima je potpuno gola.

Britney se skinula do kraja na javnoj plaži na iznenađenje ostalih kupača, a privlačila je poglede i zavodljivim poziranjem. Ključne dijelove na fotkama pokrila je emotikonima srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)

Dio njezinih obožavatelja podržava je u ovakvim pothvatima, no neki u svemu tome vide razlog za brigu, posebice nakon izjave njezina bivšeg muža Kevina Federlinea, koji tvrdi da se njihovi sinovi, 16-godišnji Jayden i 17-godišnji Sean Preston, srame zbog njezinih golišavih objava.

Inače, Britney se za 12 godina mlađeg Sama udala u lipnju ove godine, nakon što joj je vraćena sloboda. Krajem prošle godine ukinuto je skrbništvo njezinu ocu Jamieju, koji je 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a među ostalim je kontrolirao i njezine metode kontracepcije.

Britney je s novim suprugom odmah počela raditi i na novom djetetu, koje je jarko željela, no samo mjesec dana nakon što je objavila trudnoću otkrila je da je izgubila bebu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +14 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Pored ovakvog dekoltea Lidiju Bačić nije bilo lako gledati u oči: Pokazala svu raskoš svojeg dekoltea, ali i više od toga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene