ispisao povijest

Prvi gej muškarac na naslovnici Playboya proslavio se videima u kojima se šminka, obožava nositi štikle, a na Instagramu ga prati 17 milijuna ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bretman Rock upisao se u povijest kao prvi gej muškarac na naslovnici Playboya, a evo što još znamo o njemu.

Influencer i vizažist Bretman Rock (23) ispisao je povijest u novom izdanju Playboya.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Nije se uspjelo sakriti! Mračne i gnjusne tajne Playboyeva carstva izlaze na vidjelo, šokantni detalji mnoge su već prenerazili!

Postao je prvi gej muškarac koji je pozirao za naslovnicu čuvenog časopisa, a uspjehom se pohvalio na svojem Instagramu te je otkrio i koliko mu to znači.

"Ovo je povijesni događaj i veliki pomak za LGBT populaciju, kao i za tamnopute ljude. Sve je tako nadrealno i neizmjerno sam zahvalan i sretan", kazao je Bretman, koji je Filipinac s Havaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bretman (Da Baddest) Rock (@bretmanrock)

"Promijenio si pravila i otvorio put za druge", "Apsolutno podržavam", "Veliki plus za Playboy", dio je brojnih pozitivnih komentara koje je dobio ispod objave, no nisu svi bili oduševljeni.

"Kamo je otišao ovaj svijet?", "Ovo nije Playboy što je nekad bio", "Loša odluka", neke su od negativnih reakcija na naslovnicu.

Bretman je slavu stekao na YouTubeu, gdje objavljuje videa lekcija šminkanja i otvoreno govori o svojoj seksualnoj orijentaciji. Njegov kanal na YouTubeu ima više od osam milijuna pretplatnika, dok ga na Instagramu prati 17 milijuna ljudi. Na fotkama koje objavljuje često nosi haljine, suknje i visoke potpetice.

Časopis Time ga je 2017. godine svrstao među 30 najutjecajnijih tinejdžera, a otada je dobio i vlastiti show na MTV-ju te je pokrenuo svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bretman (Da Baddest) Rock (@bretmanrock)

Iako je prvi otvoreni homoseksualac, Bretman nije i prvi muškarac na naslovnici Playoboya. Prije njega su za časopis pozirali njegov osnivač Hugh Hefner te glazbenik Bad Bunny.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene