Svaka mu čast

Jedan od najpoželjnijih frajera još uvijek živi s mamom i vodi je u izlaske, a iza toga se krije priča koja tjera suze na oči

Bradley Cooper i Gloria Campano Bradley Cooper i Gloria Campano Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Gloria Campano (Foto: Getty) Bradley Cooper i Gloria Campano - 1 Bradley Cooper i Gloria Campano - 2 Bradley Cooper i Gloria Campano - 3 Gloria Campano, Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Gloria Campano, Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper - 3 Bradley Cooper i Gloria Campano Bradley Cooper - 5 Bradley Cooper - 5 +15 Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper živi s majkom Glorijom koja se često s njim pojavljuje u javnosti i druži s njegovim slavnim prijateljima.

Bradley Cooper jedan je od najtraženijih glumačkih lica današnjice i miljenik žena, no rijetki su oni koji znaju da još uvijek živi s mamom.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

48-godišnja zvijezda "Mamurluka" zaradio je milijune tijekom svoje uspješne karijere, ali na prvom mjestu mu je bila i ostala njegova obitelj. Njegova najveća obožavateljica je u stvarnosti majka Gloria Campano, inače bivša novinarka, koju često vodi na crvene tepihe raznih svečanih događanja i na zabave sa slavnih facama.

Između postoji jako bliska povezanost, ali postoji i dirljiv razlog zašto Gloria još uvijek živi s Bradleyjem. Bradleyjev otac, Charles Cooper, radio je nekada kao burzovni mešetar za Merrill Lynch, dok je Gloria bila voditeljica vijesti za podružnicu NBC-a Philadelphia. Njezinim je stopama krenuo i sam Bradley i to kao učenik srednje škole, pa je ona zapravo prva osoba koja ga je uvela u medijsku industriju, prije nego je postao jedno od najvećih glumačkih imena.

S oba roditelja je oduvijek bio u jako dobrim odnosima, a 2011. godine preselio se ponovno u njihovu kuću i odlučio napraviti pauzu od glume kako bi mogao više vremena provoditi s ocem. Charlesu je naime tada bio dijagnosticiran rak pluća i Bradley je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da pokuša spasiti očev život. Nažalost, Charles je izgubio je bitku s rakom iste godine, samo pet mjeseci nakon što se uselio k njima.

Gloriju je gubitak supruga shrvao, pa ju je sin zamolio da se preseli u njegov dom u Los Angelesu, gdje je i ostala sve do danas.

"I upravo sada, dvije godine nakon očeve smrti, ovdje smo. Moja obitelj je vrlo bliska, a smrt mog oca bila je brutalna za sve nas. Sve nas je to potreslo i nismo se oporavili do kraja. I zato trebamo jedno drugo. Dakle, tu smo", izjavio je Bradley u intervjuu za LA Times 2013. godine.

Tijekom godina, Gloria je i sama postala zvijezda sama po sebi posjećujući zabave, dodjele nagrada i premijere s glumačkim zvijezdama. 2014. godine slikala se na zabavi povodom dodjele Zlatnih globusa s glumcem Leonardom DiCapriom i njegovom majkom Irmelin Indenbirken. Na dodjeli Oscara, u prijenosu uživo pozdravila ju je glumica Julia Roberts poželjevši joj laku noć, a početkom ovog mjeseca pojavila se u urnebesnom skeču tijekom jedne reklame za Super Bowl.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Nola - 1 Filip Nola - 2 Filip Nola - 6 Filip Nola - 4 +12 Filip Nola - 5 Nekad i sad Sjećate li se psihijatra iz popularne serije "Naša mala klinika"? Evo koliko se promijenio otkad je glumio omiljeni lik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene