tužna vijest

Glumac preminuo u 34. godini života, pronašli ga u njegovom stanu, sućut obitelji izrazio i premijer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Singh Rajput je u Bollywoodu debitirao 2013. s filmom "Kai Po Che!", a najpoznatiji je po liku indijskog igrača kriketa Mahendre Singha Dhonija.

Bolivudski glumac Sushant Singh Rajput (34) pronađen je mrtav u nedjelju u svom stanu u Mumbaiju.

O smrti televizijske zvijezde je izvijestila lokalna policija koja još istražuje slučaj i sumnja na samoubojstvo, piše CNN.  "Boli nas što Sushant Singh Rajput više nije s nama. Molimo njegove obožavatelje da misle na njega i slave njegov život te njegov rad. Molimo za privatnost dok traje ovo tugovanje", oglasio se glumčev tim za odnose s javnošću u ime njegove obitelji. 

Sućut je izrazio indijski premijer Narendra Modi putem Twittera. "Tako divan glumac je otišao tako rano. Ostvario je uspjeh na televiziji i u filmovima. Proslavio se u svijetu zabave i inspirirao mnoge te iza sebe ostavlja izvedbe za pamćenje. Moje misli su s njegovom obitelji i obožavateljima", napisao je. 

Rajput je u Bollywoodu debitirao 2013. s filmom "Kai Po Che!", a najpoznatiji je po liku indijskog igrača kriketa Mahendre Singha Dhonija u biografskom filmu "M.S. Dhoni: The Untold Story" za koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca na Festivalu indijskog filma u Melbourneu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blurred past evaporating from teardrops Unending dreams carving an arc of smile And a fleeting life, negotiating between the two... #माँ ❤️

A post shared by Sushant Singh Rajput (@sushantsinghrajput) on

Prije filmske karijere igrao je u brojnim sapunicama među kojima je "Sacred Ties". U svibnju je trebao imati premijeru filma "Dil Bechaa", no otkazana je zbog pandemije koronavirusa. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene