Od svibnja

Bivša prva dama pronašla novo zanimanje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša manekenka, pjevačica i supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja postaje voditeljica britanske radio postaje.

Carla Bruni, bivša manekenka, pjevačica i supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, vodit će emisiju na BBC-ju, najavili su iz britanske radio postaje.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi bruje o njima Golema razlika u godinama: Tko su dame koje su osvojile najmoćnije političare?

Razočarana Carla Bruni: 'Mislila sam da se udajem za lovatora!'

Naime, Bruni će 15. svibnja voditi emisiju o Parizu i francuskoj šansoni. Tako će slušatelji od 22 do 23 sata slušati njezine 'Razglednice iz Pariza', u kojima će ponuditi svoje najdraže francuske šansone.

'Da biste se bavili francuskom šansonom morate znati pisati na francuskom. Talijanski je pak puno melodiozniji. U francuskom je dobro to što ima puno riječi kojima se stvari mogu opisati', rekla je bivša francuska prva dama, inače talijanskog podrijetla.

Emisija će imati tri nastavka, a, osim Carle, nastupit će i Ana Matronic, Dolly Parton te američka pop grupa Scissor Sister.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene