Iskreno progovorila

Bivša prva dama žali: 'Moje gole slike bile su POSVUDA!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Bilo mi je grozno! Moje gole slike su bile posvuda bez mog dopuštenja! Čak su ih stavljali i na vrećice od dućana', ispričala je neadašnja prva dama.

Carla Bruni-Sarkozy, bivša prva dama Francuske te supruga Nicolasa Sarkozyja, u jednom itervjuu je progovorila o tome zbog čega žali u prošlosti.

Pogledaj i ovo showbuzz šokirala javnost Uništila se kozmetičkim zahvatima, sada progovorila o seksualnom životu s bivšim predsjednikom i alkoholu

Carla, inače glazbenica i kantautorica iza sebe ima burnu prošlost modela te djevojke brojnih rock zvijezda poput Micka Jaggera.

>> Carla Bruni: Mediji su me previše kritizirali zbog kilaže!

Tako je dok je imala 24 godine jednom umjetniku pozirala gola za aktove koji su procurili u javnost kad je postala prva dama.

'Bilo mi je grozno! Moje gole slike su bile posvuda bez mog dopuštenja! Čak su ih stavljali i na vrećice od dućana. Da stvar bude još gora, tabloidi su bili puni tih slika, a mi smo taman trebali upoznati kraljicu Velike Britanije, zbog toga najviše žalim! Sva sreća pa kraljica ne čita takve novine. Uostalom, sa 24 godine sam imala sjajno tijelo! ', izjavila je Carla tijekom intervjua.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene