riješeno na sudu

Bill i Melinda Gates službeno su se razveli nakon 27 zajedničkih godina, detalji ugovora tek će se saznati

Bill Gates (Foto: Getty Images) Bill Gates (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Gates (Foto: Getty Images) Bill Gates (Foto: AFP) +0 Bill Gates (Foto: Getty Images) Galerija

Bill i Melinda Gates su zahtjev za razvod predali 3. svibnja ove godine nakon 27 godina braka, a obećali su da će zajedno nastaviti filantropski rad.

Razvod između Billa Gatesa i Melinde French Gates, dvoje utemeljitelja jedne od najvećih privatnih humanitarnih zaklada, službeno je zaključen u ponedjeljak, navodi Business Insider.

Pogledaj i ovo Bill Gates i Paula Hurd - 6 Sedam godina mlađa Slavni milijarder izveo je svoju novu partnericu u rijetki izlazak, pružila mu je utjehu nakon jedne od najskupljih rastava u povijesti!

Zahtjev za razvod bračni par je podnio 3. svibnja nakon 27 godina braka, ali su oboje obećali da će nastaviti zajedno filantropski rad.

Njihova zaklada službenog naziva Bill & Melinda Gates Foundation sa sjedištem u Seattleu, postala je jedan od najutjecajnijih i najsnažnijih pokretača za globalno javno zdravlje i u protekla dva desetljeća potrošila je više od 50 milijarda dolara u borbi protiv siromaštva i bolesti.

Gatesovi su provodili diljem svijeta hvaljene programe na iskorjenjivanju malarije i polija dječje pothranjenosti te investirali u istraživanje lijekova.

Zaklada je lani obećala oko 1,75 milijarda dolara pomoći za suzbijanje covida-19.

Nisu objavljene nikakve pojedinosti iz ugovora o razvodu braka na sudu King County Superior Court u Seattleu.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +2 Simona Mijoković inMagazin Ekskluzivna ispovijest Simone Mijoković, od života u grijehu do obiteljske idile u vjeri i molitvi: ''Služila sam đavlu, živjela na dnu grijeha''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene