Susjedi se raspisali

Naša bivša misica komentirala nam je medijske napise o vezi sa srpskim biznismenom koji joj je navodno za rođendan poklonio Porschea

Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Galerija

Barbara Ljiljak je za DNEVNIK.HR komentirala napise srpskih medija o njezinoj navodnoj vezi s Jugoslavom Karićem.

Bivša Miss Universe Hrvatske i manekenka Barbara Ljiljak završila je u srpskim medijima zbog navodne veze s tamošnjim biznismenom Jugoslavom Karićem.

Pogledaj i ovo showbuzz Opravdala titulu misice Lijepa Splićanka koju uspoređuju s Monicom Bellucci plijenila je poglede na plaži u Dubaiju

Kako piše Kurir.rs, odale su ih objave na društvenim mrežama u kojima su oboje najavili da putuju na ezgotičnu lokaciju, a Barbaru je Karićev brat navodno ispod jedne objave oslovio kao snahu. Srpski mediji navode i kako su od izvora doznali da je upravo Jugoslav Barbari za 33. rođendan poklonio Porchea, kojim je nedavno privukla veliku pažnju javnosti i zbog kojeg se našla u problemima s policijom.

O svemu se oglasila i naša bivša misica.

"Kao što sam već nekoliko puta naglasila, ne volim komentirati svoj privatni život pa ne bih htjela ni sada. Trenutno sam na odmoru izvan Hrvatske i ne bih se željela baviti ovim temama. Hvala vam na razumijevanju", kratko je prokomentirala Barbara Ljiljak za DNEVNIK.HR.

Inače, Barbara je titulom Miss Universe Hrvatske okrunjena 2015. godine, a na natjecanje se prijavila na nagovor prijatelja nakon što je 2012. pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Hrvatsku je trebala predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe u Las Vegasu, na koji ipak nije otišla jer je uoči puta slomila ruku. Organizatori su tada brzo kontaktirali s njezinom prvom pratiljom Almom Fabulić, koja također nije uspjela otići na natjecanje jer je u to vrijeme radila u Aziji, pa je u Las Vegas otputovala druga pratilja s izbora za Miss Universe Hrvatske Mirta Kuštan.

Splićanki su natjecanja ljepote otvorila i vrata u svijet manekenstva, a uspjela je ostvariti karijeru i izvan granica Lijepe Naše. Nosila je revije na Tjednu mode u Milanu, bila je model za satove Hugo Boss, a prije tri godine u Monaku je snimila i kampanju za luksuzni francuski nakit Mesikka.

Svoj posljednji modni angažman odradila je za srpsko izdanje poznatog modnog časopisa Harper's Bazaar na kojem je pozirala za naslovnicu, a na proljeće prošle godine je objavila da se povlači iz svijeta mode.

"Da, odlučila sam se povući iz modnog svijeta. Mislim da je to bila prava odluka i da svaki životni period nosi svoje. Smatram da sam na pravi način iskusila modeling i došlo je vrijeme da to poglavlje zatvorim. Nije bilo teško jer imam drugačiju viziju svoje budućnosti. U posljednje vrijeme u potpunosti sam posvećena dizajnu interijera te zaista uživam u tome", pojasnila je svoju odluku za DNEVNIK.HR.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene