TELEMACH DONOSI

Backstage s Miom: Što u pauzama jede žiri, tko sve radi dva posla i kakvi su finalisti iza kulisa

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tatiana Kundyk Backstage s Miom; priprema Tatiane Kundyk Bušenje balona u Backstageu s Miom Lucija Šarčević Tatiana Kundyk Backstage s Miom Fabijan Kovačević Davor Bilman +0 Kandidati u izazovu o televizijskim serijama Galerija

Ludnica na pozornici i ludnica iza pozornice. Backstage s Miom donosi vam trenutke iza kulisa, razgovore sa žirijem i finalistima i sve zanimljivosti koje nisu promakle njezinoj kameri. Uživajte.

Pogledaj i ovo Mentalist Antonijo i Mia Kovačić TELEMACH DONOSI Backstage s Miom: Mentalist otkrio čiju energiju osjeća u lutki i time posebno uzrujao jednog člana žirija

Kako na pozornici i iza pozornice sve vrvi talentima i Mia je uspjela pronaći svoj talent. Alat joj je igla u ruci, a rezultat golema buka. U kakav se to zadatak upustila Mia otkrijte u trećoj epizodi Backstagea s Miom. Dva posla rade i članovi žirija, ali jedan im od ta dva posla ide mnogo teže. Mia ih je uhvatila u ne baš najsjajnijim pokušajima.

Što jedu, koju hranu vole i koliko Davor Bilman ima lica dok je riječ o hrani otkrijte u videu.

Davor Bilman Davor Bilman Foto: Nova Studio

Mia je kandidatima ponovno zadala još jedan izazov, ovog puta – o televizijskim serijama. Kako mlađi naraštaji poznaju imena serija otkrijte u izazovu koji omogućuje EON. Bez obzira koliko je krivih odgovora bilo, za jednog od kandidata Miin test je bio najbolje položen test ikad.

Kandidati u izazovu o televizijskim serijama Kandidati u izazovu o televizijskim serijama Foto: Nova Studio

Nakon proglašenja troje finalista Mia ih je dočekala sa zanimljivim pitanjima pa su detalje o sebi i svom životu samo za Miinu kameru otkrili finalisti Fabijan Kovačević, Lucija Šarčević i Tatiana Kundyk.

Tatiana Kundyk Tatiana Kundyk Foto: Nova Studio

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene