Nasmijale i snimatelja!

Zvijezde omiljene serije pristale na naš mali tekst: "Bitno da znamo što pijemo i jedemo"

Katarina Baban i Arija Rizvić Katarina Baban i Arija Rizvić Screenshot/Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Arija Rizvić Katarina Banan i Arija Rizvić Arija Rizvić - 4 Arija Rizvić (Foto: Nova TV) +0 Katarina Baban Galerija

Arija Rizvić i Katarina Baban prijateljice su u privatnom životu, a koliko se dobro poznaju provjerili smo pred našim kamerama.

Glumice serije "Drugo ime ljubavi" Arija Rizvić i Katarina Baban pristale su na naš mali test prijateljstva kako bi provjerile koliko se dobro poznaju iza kamera, odnosno u stvarnom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Malo pudera, malo maskare Svijet je preko noći poludio za frontmenom Maneskina, a što domaće dame kažu kad su muškarci i šminka u pitanju?

U seriji glume maćehu i pokćerku i njihov odnos je poprilično napet, a detalje kako su se upoznale, koliko se vole, koja od njih prva nauči tekst, koja više kasni i čime su nam nasmijale snimatelja.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene