odrasla u pravu ljepoticu!

Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 +0 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Galerija

Antoniji Dori Pleško se tijekom nastupa na Splitskom festivalu podignula podsuknja ispod prozirne haljine, ali ipak nije pokazala više nego što je planirala.

Nakon koncerta Doris Dragović u sklopu 61. Splitskog festivala uslijedila je retrospektivna večer tijekom koje su nastupili brojni drugi domaći pjevači, no najviše se istaknula 22-godišnja Antonija Dora Pleško.

Pogledaj i ovo Izabela Martinović je li zadovoljna? Sestra Danijele Martinović prokomentirala je njezinog novog dečka koji je javnosti posebno zanimljiv zbog svog izgleda i zanimanja!

Splićanka koja se domaćoj publici predstavila kao desetogodišnja djevojčica u showu Nove TV "Supertalent" izrasla je u pravu ljepoticu koja mami poglede gdje god se pojavi, a sada je u uskoj prozirnoj haljini naglasila i zanosnu ženstvenu figuru.

Ispod haljine imala je podsuknju koja joj se tijekom nastupa malo podigla, no ipak nije pokazala više nego što je planirala i ostala je dama.

Inača, Antonija koju su nazivali čudom od djeteta na pozornicu "Supertalenta" vratila se i 2017. godine, kada joj je pobjeda, kao i prvi put, izmakla za dlaku i natjecanje je ponovno završila u samom finalu.

A iako nije pobijedila, karijera joj je nakon toga krenula uzlaznim putem i redovito nastupa je na svim popularnim domaćim festivalima, a natjecala se i na Dori.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Regelja Antonija Šola i Marko Regelja Mario Regelja - 2 Ljubavnici - 1 +7 Ljubavnici - 2 inMagazin Imamo novi par na domaćoj estradi, otkrivamo koga ljubi Antonija Šola! ''Godinama smo bili prijatelji, a onda se pojavila ljubav''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Getty Images) +13 Salma Hayek (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Njihovu ljubav nije uzdrmao ni mučan skandal u koji je on bio umiješan, a danas se od lijepe supruge rijetko kada odvaja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene