Povukla se iz javnosti

Našu bivšu profesionalnu skijašicu u ovom je izdanju teško prepoznati, evo na koju je skupu turističku destinaciju otputovala!

Ana Jelušić Black - 1 Ana Jelušić Black - 1 Ana Jelušić Black/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Jelušić Black Ana Jelušić Black i suprug Ana Jelušić Black - 2 Ana Jelušić Ana Jelušić Ana Jelušić Ana Jelušić Ana Jelušić (FOTO: Instagram) Ana Jelušić (FOTO: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) +13 Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Galerija

Bivša hrvatska skijašica Ana Jelušić Black na svom je Instagramu otkrila da je otputovala u Abu Dhabi pa se fotografirala ispred jedne od najljepših svjetskih znamenitosti.

Bivša hrvatska skijašica Ana Jelušić Black prije puno je godina napustila profesionalnu karijeru, a onda se posvetila obiteljskom životu. Hrvati je i dalje pamte po uspješnim rezultatima u skijanju, ali danas Ana živi potpuno drukčiji život.

Poslije pet godina ljubavi, 2016. udala se za Travisa Blacka. Zajedno žive u Švicarskoj, a tamo su zajedno dočekali i dvoje djece, kćer Ninu i sina Vitu.

Obitelj Jelušić Black često zna posjetiti i Hrvatsku i Aninu rodbinu, ali ovog puta otišli su malo dalje. Naime, Ana se na Instagramu pohvalila kako je otputovala na jednu vrlo popularnu destinaciju – Ujedinjene Arapske Emirate.

Na priči u Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj nosi dugu zelenu haljinu te bijelu vestu i maramu kojom se omotala oko glave kako bi ispoštovala pravila te države. Iza nje vidjela se jedna od najpoznatijih svjetskih znamenitosti, džamija šeika Zayeda u Abu Dhabiju.

Na svojim društvenim mrežama bivša sportašica često se hvali obiteljskim trenucima, a koliko je sretna u braku s Travisom, nikad nije skrivala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Jelusic Black (@anajelusic)

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 7 +28 Maja Šuput - 9 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +20 Maja Šuput Celebrity Beckhamovi i Messi snimljeni u restoranu gdje je u isto vrijeme večerala i Maja Šuput sa suprugom Nenadom, ona se o svemu pohvalila na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene