Otkrila poneki detalj

Odvjetnica Amal prvi put progovorila o braku s Georgeom Clooneyem i životu nakon rođenja blizanaca

Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Getty Images) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Getty Images) +0 Amal Clooney, George Clooney (Foto: Getty Images) Galerija

Amal Clooney, odvjetnica i surpuga Georgea Clooneya, u velikom intervjuu za časopis Vogue čiju naslovnicu i krasi, progovorila je o svom poslu i obitelji

Amal Clooney, supruga Georgea Clooneya, bila je poznata i prije udaje za holivudskog glumca jer ona je međunarodno priznata odvjetnica za ljudska prava. A sada je, prvi puta otkako su se vjenčali u rujnu 2014. godine, dala mali uvid u njihov život i to u velikom intervjuu za američku verziju časopisa Vogue čiju naslovnicu Amal i krasi.

 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on

Pogledaj i ovo Elisabetta Canalis - 2 Fatalna Talijanka Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

Kako se prisjetila, romantičan odnos s Georgeom započeo je nakon što je prisustvovala zabavi u njegovoj kući u Italiji. Nakon toga su razmijenili mailove, što je Amalin omiljeni način komunikacije. Odvjetnica je priznala da joj se George već poprilično sviđao i prije njihovog prvog spoja u jednom od najboljih londonskih restorana, a prije nego što je upoznala njega, umalo je odustala od braka i majčinstva jer nije bila spremna skrasiti se.

 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on

 ''Imala sam 35 godina kad sam ga upoznala. Nisam mislila da ću se zaljubiti, a nisam ni bila preuzbuđena oko ideje vjenčanja i obitelji'', priča Amal.

Otkrila je poneki detalj i o njihovim 10-mjesečnim blizancima Elli i Alexanderu koji već lagano izgovaraju svoje prve riječi.

 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on

''Pojavi se tu poneki ''mama'' i tata''. George me uvjerava da su prvo rekli ''mama'', kazala je Amal.

Odvjetnica je ovom prilikom dala i uvid u njihov raskošan dom u u Sonningu, u engleskom Berkshireu, gdje njihova obitelj živi otkako su se vjenčali, a njihova susjeda je britanska prmeijerka Theresa May.

Amal je za Vogue fotografirala proslavljena fotografkinja Annie Leibovitz. Odvjetnica je progovorila o modi, svom životu prije braka te o majčinstvu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene