Umirovljena manekenka

Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju alessandra ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 2 Alessandra Ambrosio - 1 Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio +0 Alessandra Ambrosio Galerija

Alessandra Ambrosio zbog haljine koju je odjenula, nije mogla proći nezamijećeno na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Umirovljena brazilska manekenka Alessandra Ambrosio nije mogla proći nezamijećeno na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu za koji je odabrala blještavu haljinu.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Malo se opustila Njezino manekensko tijelo nekad je bilo čudo, danas ima trbuščić, ali je i dalje pravi komad

41- godišnja Alessandra nosila je haljinu sirena kroja, prepunu sijajućih detalja čiji je gornji dio srcolikog oblika jedva pridržavao njezine bujne grudi. Modnu kombinaciju zaokružila je troslojnom ogrlicom i raspuštenom kosom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio FC (@alessandraambrosiofc)

Manekenka je poznata po neobičnom i upečatljivom odabiru kombinacija za ovakve događaje.

Crvenim tepihom u Cannesu prošetala je bez pratnje svog dečka Richarda Leeja od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima i s kojim se ne srami pred kamerama izmjenjivati nježnosti. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 6 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 4 +4 Candice Swanepoel - 5 Celebrity Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene