turbulentna godina

Alec Baldwin nakon tragičnog događaja ima razlog za slavlje, sretnu vijest objavila je njegova 26 godina mlađa supruga!

Alec i Hilaria Baldwin Alec i Hilaria Baldwin Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin Alec i Hilaria Baldwin Hilaria Baldwin, Alec Baldwin Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +3 Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec Baldwin i njegova 26 godina mlađa supruga Hilaria dobili su sedmo zajedničko dijete, a glumac s bivšom suprugom ima i još jednu kćer.

Holivudski glumac Alec Baldwin (64) i njegova supruga Hilaria Baldwin (38) dobili su sedmo dijete.

Pogledaj i ovo Hilaria Baldwin, Alec Baldwin obitelj se širi Čekaju sedmo dijete: Supruga glumca koji se nedavno našao usred skandala objavila da im stiže prinova!

Vijest je na svojem profilu na Instagramu objavila Hilaria koja je u videu iz rodilišta pokazala novorođenu djevojčicu.

"Ona je tu! Jako smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti naše maleno ostvarenje snova", napisala je te je otkrila i da su kćerkicu nazvali Ilaria Catalina Irena.

"Obje smo zdrave i sretne. Njezina braća i sestre provode vrijeme zbližavajući se s njom. Šaljem svima puno ljubavi. Jako smo sretni što možemo proslaviti ove prekrasne vijesti s vama", dodala je Hilaria.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Alec i Hilaria zajedno već imaju šestero djece. Prošle godine su sve iznenadili objavom o prinovi u obitelji jer je samo nekoliko mjeseci ranije Hilaria rodila njihovo peto dijete, no kasnije je otkriveno kako im je sina rodila surogat-majka. Baldwin s bivšom suprugom Kim Basinger ima i 26-godišnju kćer Ireland.

Vijest o proširenju obitelji podijelili su pet mjeseci nakon fatalne pucnjave na setu filma "Rust" u Novom Meksiku, gdje je glumac slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

FBI je u kolovozu završio istragu prema kojoj je zaključio da je Baldwin povukao okidač pištolja kojim je ubijena Hutchins, unatoč tome što je on više puta izjavio kako to nije učinio. To znači da još uvijek postoji mogućnost da se Alec suoči s kaznenom prijavom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Filip Miletić Severina Severina - 3 Severina +17 Severina - 1 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene