Njemu je 82, njoj 28

Ma, tko još razmišlja o godinama: Legendarni glumac i mlađahna ljepotica ne odvajaju se jedno od drugoga već mjesecima!

Al Pacino Al Pacino Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Lucila Sola i Al Pacino - 4 Lucila Sola i Al Pacino - 5 Lucila Sola i Al Pacino - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 +0 Al Pacino Galerija

Al Pacino i njegova djevojka Noor Alfallah zajedno su već mjesecima, a čini se kako glumcu ljubav cvjeta u visokim godinama.

Glumac Al Pacino šokirao je javnost prije nekoliko mjeseci kad su ga paparazzi uhvatili na večeri s mladom Noor Alfallah.

Pogledaj i ovo Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Bio je šokiran Al Pacino od 54 godine mlađe partnerice tražio je medicinski dokaz da je otac djeteta, jedna stvar natjerala ga je na sumnju

Šuškanja su odmah počela, a čini se kako su bila i istinita jer pet mjeseci kasnije dvojac još uvijek uživa, a sad su ponovno viđeni na večeri s prijateljima u Hollywoodu.

Čini se da ih paparazzi uopće ne zamaraju, a oni su jedva dočekali uhvatiti holivudsku legendu s mlađahnom ljepoticom, za koju nikome nije jasno što radi s čovjekom koji je od nje stariji čak 54 godine. 

Prvi put zajedno su viđeni u travnju ove godine. Njezina posljednja veza za koju se zna završila je 2017. godine, a u vezi je bila s frontmenom Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom.

Spomenula je i da je Mick u odličnoj formi za svoje godine, opovrgavajući negativne komentare koji su ih stizali s obzirom na dobnu razliku.

''On je u mnogo boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako discipliniran.''

Nakon Jaggera po Hollywoodu su kružile i priče da je s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena, piše Daily Mail.

Iako isprva niti jedno od njih nije imalo komentara na medijske upite o svojoj vezi, Alfallah je nakon jedne večere na kojoj je viđena s Eastwoodom ipak otkrila: ''Nismo u vezi. Obiteljski smo prijatelji, na večeri je bila i moja obitelj i to je to. Vjerujte mi, nema nikakve veze.''

A da se Noor drži one da je ''starije iskusnije'', vidi se i sada. Alfallah je za magazin Hello! o prijašnjoj vezi s Jaggerom rekla: ''Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna što vidi, ono samo zna što osjeća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo sretno vrijeme.''

Pacinov ljubavni život nije nikad urodio brakom, a glumac ima troje djece s različitim ženama.

Posljednja djevojka s kojom je imao ljubavnu vezu bila je Meital Dohan, izraelska glumica, a šuška se kako je njihova veza završila zbog prevelike razlike u godinama, čak 40 godina.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene