Još je u šoku

Supruga otkrila: 'Kada krene pričati o nesreći, Emir plače i jeca'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati bosanskohercegovački glumac i dalje je u dubokom šoku zbog nesreće koja se dogodila...

Nakon vijesti da je protiv bosanskohercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića sisačko-moslavačka Policijska uprava podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće na autocesti A3, Dnevni avaz je stupio u kontakt s njegovom suprugom Aidom. Supruga poznatog glumca tvrdi da njezinoj obitelji prijavu još nitko nije dostavio, a Emira policija još nije saslušala.

Pogledaj i ovo Emir Hadžihafizbegović Prijateljstvo od 37 godina Emir Hadžihafizbegović posvetio svom Ćiri govor za pamćenje: "Mi smo uz njega odsanjali i svoje snove!

'Tužba još nikada nije došla do nas. Policija nije uzimala nikakve izjave od Emira. U ovoj bolnici gdje je Emir u isto vrijeme dok je njemu jučer bila operacija, bila je i obdukcija ženi koja je nažalost umrla. Njoj će danas ili sutra biti pokop. Mi smo već sućut njezinoj obitelji izrazili putem telegrama', rekla je Aida za Dnevni avaz.

Emir Hadzihafizbegović dobio prijavu za izazivanje prometne nesreće

Emir Hadzihafizbegović sudionik u teškoj nesreći - poginula žena na autocesti A3

Na pitanje jesu li se sreli s članovima obitelji poginule žene i optužuju li ih za njezinu smrt, odgovorila je da nisu imali kontakt s njima.

'Ja sam tražila jutros u patologiji od jedne krasne doktorice njihove kontakte. Dala mi je broj telefona i adresu, u naše ime čak poslala telegram. Kontaktirat ćemo ih dok prođe neko vrijeme, iako je teško. Osjećam potrebu da što prije stupim u kontakt s nekim od njih. Ne izlazim nigdje iz bolnice, ovdje sam uz Emira. On je u dubokom šoku zbog svega što se dogodilo. Ne bih Emiru prenijela to što mediji pišu, to bi ga dotuklo. Uzet ćemo odvjetnika. Pripremamo materijal. Najvažnije je da sve prođe kako treba, da Emir bude dobro, a i da ova obitelj bude dobro. S obzirom na tjelesne povrede, uskoro ćemo se preseliti u drugu bolnicu da mu saniraju povrede', otkrila je i dodala: 'U dubokom je šoku, trebat će mu vremena. Emir je pokretan, leži, ali ne preporučuje se kretanje dok se ne fiksira povreda kičme. On leži, spava. CIjelu noć je bio nemiran, nije se mogao smiriti. Molim tko god dođe da se ne spominje kako je došlo do nesreće, jer kada krene pričati, onda plače, jeca. Pokušavam ga stabilizirati.'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene