kakav osmijeh!

Zvijezda Netflixove serije i mladi brazilski glumački talent stigao na filmski festival u Sarajevo

Andre Lamoglia - 2 Andre Lamoglia - 2 Armin Durgut/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andre Lamoglia - 1 Andre Lamoglia - 2 Andre Lamoglia - 3 Andre Lamoglia - 1 Andre Lamoglia - 2 Andre Lamoglia - 3 Andre Lamoglia - 4 Andre Lamoglia - 2 Andre Lamoglia - 4 Andre Lamoglia - 7 +16 Andre Lamoglia - 10 Galerija

Zvijezda Netflixove serije ''Elite'' Andre Lamoglia stigao je u Bosnu i Hercegovinu na ''Omladinski film festival'' u Sarajevu.

Mlađahna zvijezda popularne Netflixove serije ''Elite'' Andre Lamoglia stigao je u susjednu Bosnu i Hercegovinu na ''Omladinski film festival'' u Sarajevu.

Pogledaj i ovo Skins (Screenshot: YouTube) Teen serije savršene za vikend Brenda, Kelly i Dylan za njih su male bebe: Današnji tinejdžeri s TV-a partijaju kao da nema sutra

Zgodni glumac sve je ostavio bez daha pozirajući s kolegama ispred vizure grada, a nosio je plave traperice, bijelu polo majicu i sunčane naočale koje nisu sakrile njegov prirodni šarm na licu.

Andre će na posljednjoj večeri festivala dobiti i nagradu u sklopu Seat Vils Summer Screena, a u Sarajevo je stigao iz Madrida. Na aerodromu su ga dočekali brojni bosanskohercegovački mediji, a mladi glumac istaknuo je kako se veseli što će dobiti nagradu te da je prvi put u Sarajevu.

''Došao sam na poziv OFF-a, uručit će mi i nagradu. Očekujem da ću se u Sarajevu dobro provesti. Sretan sam što sam ovdje. Nadam se da će sve dobro proći'', rekao je kratko za Avaz.

Dodao je i kako je trebao promijeniti tri zrakoplova kako bi stigao do Sarajeva, ali da mu to nije bila prevelika tlaka.

24-godišnji glumac rođen je u Brazilu, a iako mu je ''Elite'' bila prva poznatija serija u kojoj je glumio i stekao popularnost, Andre već godinama glumi na brazilskoj televiziji u domaćim serijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by André Lamoglia (@andrelamoglia)

U ''Elite'' je tumačio lik Ivana u petoj sezoni, a za portal Hugo Gloss priznao je kako je bio zabrinut zbog ove uloge jer je prvi put snimao svoju scenu seksa i prije je stalno razmišljao o potrebnoj logistici koja pomaže pri snimanju ovakvih scena.

''Bilo mi je lakše jer smo imali koordinatora intimnosti koji nam je pomogao opustiti se i pripremiti za snimanje ovakvih scena. Osim toga, rekao sam sam sebi kako sam trenutno Ivan, a ne Andre te da to ne predstavlja mene'', ispričao je glumac.

Mnogi su zbog prisnosti s kolegom Manuom Riosom pričali i da je glumac homoseksualac u privatnom životu, ali Andre je ove tvrdnje opovrgnuo.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lujo Kunčević Lujo Kunčević i Sara Spinčić sa sinom Leonom Lujo Kunčević Lujo Kunčević i Sara Spinčić sa sinom Leonom - 3 +6 Lujo Kunčević i Sara Spinčić sa sinom Leonom - 1 Celebrity Naš glumac objavio je baš posebnu obiteljsku fotografiju s lijepom suprugom i sinom od kojeg se ne odvajaju!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 +21 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Celebrity Suprug Blanke Vlašić objavio zanimljivu fotku s malenim dječakom, a pratitelji mu poručili da će biti odličan tata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene