Novi nastavak

Sukobili su se Šiško i Dživo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi nastavak Zore dubrovačke: Sukobili su se Šiško i Dživo!

Zora dubrovačka: Šiško bijesno nasrće na Dživa nakon što ga je našao u prisnom razgovoru s Dijanom. Dživo se pokuša obraniti, ali Šiško ga udara.

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Deša je izgubila dijete

Deša odlazi iz Zagreba jer misli da Filip ima drugu!

Dolaze Maro i Judita i prekidaju njihovu svađu. Šiško izjavljuje kako više neće nogom kročiti u Marovu kuću dok je Dživo ondje. Dživo ne odustaje od razvoja svog odnosa s Dijanom, no ona odbija svaku ideju da bi se stvari ikad mogle popraviti među njima.

Maro je rastrgan između svog oca i oca voljene mu Judite. Potaknut razgovorom koji načuje između Mara i Judite, Dživo ujutro napušta Marovu kuću.

Deša, koja je u potpunosti zaboravila na dogovor s Vilimom, vraća se s posla i zatiče Vilima pred svojim vratima (zaspao je dok ju je čekao). Nakon oklijevanja, ipak ga pušta u stan na kavu.
Matija se obračunava s “provalnikom“ Nikolom.

U zadnjem trenu smiluje se nad njegovim molbama i odustaje od zvanja policije.
Martin je u Župnom uredu zatekao sestru Gloriju kako pretražuje zbornike krsnih listova. Sestra Gloria se zbuni i, na Martinov zahtjev da mu preda Janin krsni list, Gloria se izvlači i odlazi. Sumnjičavi Martin otkriva da je sestra Gloria istrgnula Janin krsni list iz zbornika. Jana se nakon toga odlučuje obračunati s Glorijom.

Zahtijeva od nje da joj kaže sve što zna o njenom ocu. Sestra Gloria daje Jani adresu u Imotskom. Jana dolazi u franjevački samostan u Imotskom i suočava se oči u oči sa fra Petrom Menčetićem.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene