Sumnja raste

'Zora dubrovačka': Magdalena primjećuje da se nešto događa između Maris i Borisa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova epizoda serije 'Zora dubrovačka' donosi i nove zaplete! Što nas očekuje u novoj epoizodi hit serije Nove TV, otkrijte na portalu Dnevnik.hr!

Deša saznaje da njena malena imenjakinja boluje od upale pluća te zatraži od Dživa da joj od načelnika nabavi lijekove kako god zna i umije, što Dživo i učini. Pri preuzimanju lijekova, Dživo spomene načelniku svoju sumnju da mu je gliser ukraden.



>> Zora dubrovačka: Borisovo stanje se pogoršava!

Za to vrijeme, Maro na Šipanu dogovori s Joškom transport lijekova i hrane do Dubrovnika. Nakon provedenog dana na Šipanu s Nadom, Maro i Judita konačno isplovljavaju prema Gradu s Dživovim gliserom. Nedugo nakon isplovljavanja, u njihovoj neposrednoj blizini dođe do napada i Maro odluči veslati do Dubrovnika. Nakon čitave noći veslanja, Maro i Judita napokon stižu u Dubrovnik. Za to vrijeme, Šiško i Dijana, te posebno mala Matija, brinu o Maru, jer se još nije vratio.

Pogledaj i ovo showbuzz Od 20 sati! Zora dubrovačka i Stella - Gledajte na Novoj TV!

Alex se pokaže pravim dobrim duhom bolnice i uspijeva oraspoložiti nekolicinu djece o kojima se povremeno brine Anica. Između Anice i Alexa rađaju se sve veće simpatije.
Filip odluči riskirati te zaista spasi Borisu život. Dok se Boris osjeća sve bolje, Magdalena je zabrinuta da će ih Dživo otkriti, a i primjećuje da se nešto zbiva između Maris i Borisa. Magdalena želi da Boris ode iz Vile.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene