Zora dubrovačka

Deša odbija Filipovu pomoć!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Zora dubrovačka' i večeras od 20.05 sati na Novoj TV donosi nove uzbudljive zaplete.

'Zora dubrovačka', 7. studenog 2013.

Pogledaj i ovo showbuzz Rocco je nezadovoljan jer ga Judita ne doživljava Judita preko volje 'odrađuje' vjenčanje s Roccom

Nakon što ih Alex oslobađa iz skloništa, Deša i Filip provode noć i slijedeći dan pomažući ranjenicima koji stalno pristižu. Zbog trudnoće, Filip odluči poštedjeti Dešu težeg posla, što nju naljuti. Deša odbija njegovu pomoć ne želeći poseban tretman te mu ljuta govori kako joj je žao što mu je uopće rekla da je trudna.

Dijana uspije dovesti Šiška u bolnicu, gdje od Judite saznaje da je Maro odveden u zatočeništvo Dijana i Šiško su očajni, a Judita ih tješi činjenicom da je ipak živ pa nada u njegov povratak još postoji.


Alex se lakše ozlijedio spašavajući Dešu i Filipa te mu, još uvijek ljuta Anica, sanira ranu. On joj se ispriča i priznaje da mu je ona jedina važna, što na kraju ipak smekša Anicu te se oni pomire.

Maris traži od Dživa da poduzme nešto te spasi Mara zbog dobrobiti svoje kćeri. U razgovoru s Roccom i načelnikom, Dživo dolazi na ideju kako dovesti Juditu natrag u kuću – prevarom i lažima.

Dolazi u bolnicu obavijestiti Juditu o planu za ´oslobađanje Mara´, no Judita ga napadne, živčano iscrpljena mučnim događajima. Optužuje ga da je za sve kriv te ne vjeruje njegovim namjerama da spasi Mara.

Nakon propalog Dživovog pokušaja, Rocco nagovara Juditu da im se pridruži na večeri s uglednicima koji bi, navodno, trebali pomoći Maru, a zapravo je to Dživov plan da nekako dovuče Juditu kući.

Istovremeno, na večeru su pozvani i Deša i Filip. Kada im načelnik kaže da je večera u Vili Knego, ni Deši ni Filipu nije svejedno.

Na nagovor Tomice, njenog prijatelja-ranjenika, Judita oblači haljinu koju joj je Rocco kupio i ipak pronalazi razlog zašto je dobro da bude na toj večeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene