POD POVEĆALOM

Nakon obiteljske tragedije život im se promijenio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anita i Mišo Kovač živjeli su život iz snova, a nakon obiteljske tragedije svatko je krenuo drugim putem.

Kada je Anita Kovač postala Miss teen Jugoslavije sa 17 godina nitko nije mogao ni slutiti u kojem smjeru će krenuti njezin život. Rođenoj Splićanki predviđali su blistavu budućnost, pa čak i glumačku karijeru. Iako je imala razne ponude, Anita je izabrala drugačiji životni put.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač Još je hospitaliziran Pojavila se fotografija Miše Kovača iz bolnice, evo kako se drži: ''Legendo naša, brz oporavak''

Susret s Mišom Kovačem na koncertu u Splitu promijenio joj je život. U početku je sve bilo samo prijateljstvo budući da je Mišo već bio u braku s Ljubicom Komadinom. No, ljubav je ipak bila jača od svega.

S 20 godina udala se za glazbenu legendu Mišu Kovača. Velika ljubav urodila je plodom. Anita je rodila sina Edija, a zatim i kći Ivanu. Miran i sretan obiteljski život naglo je prekinut 1991. godine gubitkom njihovog sina. Pod nerazjašnjenim okolnostima Edi je poginuo. Bila je to tragedija koja im je zauvijek promijenila život. Mišo je napustio Anitu i utjehu pronašao u astrologinjei Silviji Conte-Calvi Marković. Njihova ljubav nije izdržala sve kušnje. Mišo se oženio za Lidiju, s kojom je i danas u braku.

Svoju sreću pronašla je i Anita koja se nakon razvoda od Miše zaljubila u Vinka Gulina, koji seu njenoj pizzeriji zaposlio kao pizza majstor. Baš kada se činilo da su se posložile sve životne kockice, Anita je primila još jedan udarac. Deložirana je iz svoje kuće u Tribunju zajedno sa sadašnjim suprugom Vinkom Gulinom. Kuća, u sklopu koje imaju i poznatu pizzeriju, prodana je na javnoj dražbi prije dvije godine, za oko milijun i 400 tisuća kuna. Bila je to kap koja je prelila čašu. Anita je zbog lošeg zdravstvenog stanja tijekom dana prebačena u bolnicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene