Nezamislivo

UŽIVAJU U VELIKOM LUKSUZU Žene nogometaša putuju, piju, kupuju...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svjetske ljepotice kao da se natječu koja će imati bogatiji Instagram profil i čije će fotografije uoči Europskog nogometnog prvenstva biti zavodljivije.

Europsko nogometno prvenstvo sve je bliže, a osim nogometa i nogometaša u centru će biti i njihove lijepe žene. Pisali smo o domaćim ženama nogometaša koje, kad je navijanje u pitanju, nikako ne zaostaju za ženama svjetskih nogometaša. A kad je luksuzan odmor u pitanju, popularno zvane WAG-sice (wives and girlfriends eng., žene i supruge) iskoriste svaku priliku da se pohvale na svom Instagram profilu. Svjetske ljepotice kao da se natječu koja će imati bogatiji Instagram profil i čije će fotografije uoči Europskog nogometnog prvenstva biti zavodljivije.

Pogledaj i ovo Shakira i Lucien Laviscount Preboljela Piquea? Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

Mađarska manekenka Viktoria Varga četiri je godine u vezi s talijanskim napadačem i zvijezdom Southamptona Grazianom Pelleom. Kako bi što bolje navijala u Francuskoj, bio joj je potreban dugi odmor pa je malo odmarala u Australiji, posjetila je Dubai, sunčala se u Singapuru, Santoriniju, Sardiniji, Ibizi i Cannesu. Naravno, zanosnih fotografija ne nedostaje.

 

 

 

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

Njemačka manekenka Ann-Kathrin Brommel vatrena je navijačica svog zaručnika nogometaša Maria Gotzea s kojim je u vezi od 2012. godine. Ona je za svoj odmor odabrala Španjolsku, a o svemu se pohvalila na Instagramu.

 

 

A photo posted by ANNKATHRIN VIDA BRÖMMEL (@annkathrin_vida) on

 

Na listi zgodnih žena nogometaša našla se naravno i Shakira koja s tribina navija za Gerarda Piquea. Par je u vezi šest godina i imaju dva sina, Milana i Sashu. Shakira je odabrala Kolumbiju za mjesto pripreme za Europsko nogometno prvenstvo.

 

 

Junior tu papá! ‪#‎LaBicicleta‬

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene