problemi zbog bolesti

Miljenik žena zbog kojeg vlada pomama potvrdio da je pozitivan na koronavirus, pomakli su cijeli program zbog njega

Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) +0 Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Galerija

Hugh Jackman je na Twitteru objavio da je pozitivan na covid, da ima samo blage simptome, poput curenja nosa i grebanja u grlu te da će se, čim ozdravi, vratiti na pozornicu.

Brodvejsko uprizorenje filma "The Music Man", najnoviji mjuzikl za kojim vlada prava pomama u Velikoj Jabuci, u utorak je otkazano na pet dana, pošto se doznalo da je glavna zvijezda mjuzikla, Hugh Jackman pozitivan na covid.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 ''Da, istina je...'' Popularni par posljednjim je postupkom potaknuo nova šuškanja, ipak se ne razvode?

Jackman je na Twitteru objavio da je pozitivan na covid, da ima samo blage simptome, poput curenja nosa i grebanja u grlu te da će se, čim ozdravi, vratiti na pozornicu.

Producenti su objavili da se sve izvedbe mjuzikla otkazuju do 1. siječnja.

I na Instagramu je 53-godišnji glumac objavio post u kojemu obožavatelje obavještava o svojem zdravstvenom stanju.

"Samo želim da to čujete od mene. Pozitivan sam na testu za covid. Imam blage simptome i veselim se što ću se ubrzo vratiti na pozornicu. Šaljem vam ljubav i želim sretnu i zdravu novu godinu", napisao je.

Početkom prosinca objavio je da je primio booster dozu cjepiva, a Sutton Foester, glumica i Jackmanova partnerica u 'The Music Manu' prošli je tjedan objavila da je i ona pozitivna na covid-19.

Producenti vjeruju da bi Foster u predstavi mogla nastupiti već 2. siječnja, no Jackson će, čini se, morati pričekati do 6. siječnja.

'The Music Man' je posljednja u nizu brodvejskih predstava koje su zbog bolesti izvođača uslijed zaraze koronavirusom otkazane.

Među njima su 'Hamilton, 'Kralj lavova' i 'Aladdin, čiji su producenti bili primorani otkazati predstave u posljednja dva tjedna s obzirom na to da je virus već bjesnio gradom unatoč obvezi cijepljenja za glumce, tehničku i pomoćnu ekipu i publiku.

Neke su se predstave ove godine u potpunosti ugasile. Jedna od njih je legendarni blagdanski show u kojemu nastupa ansambl preciznog plesa poznat pod nazivom 'Rockettes' i ove godine slavi 75 godina, a prikazuje se u raskošnoj njujorškoj dvorani Radio City Music Halla.

Održavanje popularnih mjuzikla "Jagged Little Pill" i "Ain't Too Proud" otkazano je tjednima prije nego što je planirana produkcija zbog slučajeva zaraze koronavirusom i spore prodaje ulaznica tijekom uobičajeno užurbane blagdanske sezone.

Nalet zaraze novim sojem koronavirusa, omikronom nije mogao doći u gore vrijeme za Broadway, koji je ponovno počeo s radom tek u rujnu nakon 18-mjesečnog 'lockdowna' zbog pandemije.

Siječanj i veljača tradicionalno su najslabiji mjeseci kada je posrijedi privlačenje publike u brodvejske dvorane, a velikim su mjuziklima potrebne popunjene dvorane da bi ostvarili prihod.

"Music Man" se trenutačno prikazuje u pretprogramu, a službena premijera zakazana je za 10. veljače.

Potražnja za ulaznicama je već velika unatoč službeno najvišoj cijeni od 699 dolara po ulaznici. Na crnome internetskom tržištu karte se navodno prodaju i za više od 2000 dolara.

(Hina)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić objavila fotku iz djetinjstva zbog koje su joj se javili i stari prijatelji, teško da ćete ju na prvu prepoznati!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller (Foto: Instagram) Tara Thaller (Foto: Instagram) +0 Tara Thaller (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica udala se u tajnosti pa sve iznenadila sretnim vijestima, objavila je i fotke velikog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene