Lijepa vijest!

Bivša djevojka Davora Šukera pohvalila se impresivnim zaručničkim prstenom, zaprosio ju je dobro poznati ljepotan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Bralo na Instagramu je pokazala zaručnički prsten kojim ju je zaprosio bivši mister turizma Matej Cvitanović.

Bivša kraljica Hrvatske, a danas pjevačica Kristina Bralo zaručila se za bivšeg mistera turizma Mateja Cvitanovića i to nedavno nakon što je na društvenim mrežama podijelila njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova djevojka? Davor Šuker ljubi 25 godina mlađu misicu? Plavokosa ljepotica priznala da ga poznaje, no ne želi govoriti o njemu

28-godišnja Kristina sada je pak pokazala impresivan prsten kojim ju je godinu dana mlađi Matej zaprosio.

"Rekla sam da, volim te", napisala je Kristina uz fotografiju kojom je objavila vijest o zarukama.

Inače, Kristina je u središte pozornosti dospjela nakon što su se u studenom prošle godine pojavila šuškanja da je u vezi s umirovljenim nogometašem Davorom Šukerom.

No njihova ljubavna sreća nije dugo potrajala, jer su njihovi zajednički prijatelji potvrdili da se par razišao uoči nove godine kada je 53-godišnji Davor otišao na put u SAD i to bez Kristine, koja se odlučila posvetiti svojoj glazbenoj karijeri, pisao je tada t portal.

Mnoge je ta vijest poprilično iznenadila jer se pričalo i o zarukama nakon što je Kristina na Instagramu bila objavila također fotografiju s prstenom za koji se pretpostavljalo da je zaručnički, a zanimljivo je i da se za nju saznalo tek tri mjeseca nakon što su se razišli.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene