mami uzdahe

Žanamari pozirala suprugu u izazovnom izdanju i bacila Instagram u trans, fanovi je usporedili s Monicom Bellucci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Gdje nosite svoje predivne haljine u vrijeme pandemije koronavirusa? Na Instagramu? U krevetu? Supermarketu?", napisala je Žanamari Perčić na Instagramu.

Žanamari Perčić obara s nogu u 40. godini života, a seksi fotografijama često začini dan svojim obožavateljima na Instagramu. Iznenadila je i ovoga puta, a pozirala je suprugu u izazovnom izdanju te je sve podijelila i s fanovima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

"Gdje nosite svoje predivne haljine u vrijeme pandemije koronavirusa? Na Instagramu? U krevetu? Supermarketu?", napisala je Žanamari u opisu fotografije te je pokupila brojne komplimente na račun izgleda. "Ma daaaj", "Savršena si", "Wow!, "Svaka čast fotografu", "Izgledaš poput Monice Bellucci", samo su neki od komentara na njezinu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takin’ a term ‘night gown’ pretty seriously... *Where do you wear your gorgeous dresses in times of covid19? Instagram? Bed? Supermarket? *Jewelry by @regalrose *Dress by @houseofcb *Photo by @joshuamacks

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Žanamari je inače svoju pjevačku karijeru započela pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. godine. Kasnije je osnovala i bend J'Animals, a zahvaljujući tome upoznala je i sadašnjeg supruga Marija Perčića. Par ima kćer Gabrijelu (5).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene