Nema sreće

88-godišnji glumac razvodi se od četvrte supruge, treću je izgubio na tragičan način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

88-godišnji glumac William Shatner razvodi se od četvrte supruge Elizabeth, dok je treću tragično izgubio.

88-godišnji glumac William Shatner razvodi se nakon 18 godina braka od supruge Elizabeth.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Legendarni glumac, čije se bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna dolara, s uskoro bivšom suprugom potpisao je predbračni ugovor, a nitko od glavnih aktera neće dobiti potporu jedno od drugoga.

Vremešnom glumcu ovo je četvrti brak. Prvi se put vjenčao davne 1956. godine s Glorijom Rand i s njom ima tri kćeri, no brak je potrajao do 1969. godine. 1973. godine oženio se s Marcy Lafferty i s njom je bio do 1996. godine, a već godinu dana nakon toga, 1997. godine, stupio je u brak s Nerine Kidd.

Njihovu bračnu idilu nije prekinuo razvod, već njezina smrt 1999. godine. Naime, Shatner je njezino beživotno tijelo pronašao u bazenu obiteljske vile, a uzrok smrti bilo je slučajno utapanje. Naime, Nerine je u krvi imala alkohol i Valium, no njezina se smrt nije tretirala kao samoubojstvo.

Shrvani Shatner Nerine je kasnije nazvao srodnom dušom, a ubrzo nakon njezine smrti povezao se s udrugama koje pomažu ženama koje se pokušavaju izliječiti od ovisnosti o alkoholu i drogama.

Također, istaknuo je kako mu je kolega iz "Zvjezdanih staza" Leonard Nimoy tada najviše pomogao da se izvuče, a zanimljivo, Nimoy se s ovisnošću borio gotovo čitav život do smrti 2015. godine.

2001. godine vjenčao se četvrti put, a još se ne zna što je uzrok raspada braka. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Celebrity Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene