Čašica previše

Reese Witherspoon uhićena: 'Znaš li kako se zovem, tko sam ja?!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je slavna glumica uhićena u Atlanti zbog remećenja javnog reda i mira, sada je uputila službenu ispriku.

Izgleda kako je 37-godišnja glumica Reese Witherspoon popila koju 'čašicu previše', jer je sa suprugom Jimom Tothom uhićena u petak na ulicama Atlante. Reese je uhićena zbog remećenja javnog reda i mira, a Jim zbog vožnje u pijanom stanju.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon i Jim Toth Posve neočekivano Omiljena holivudska plavuša objavila da se razvodi nakon 12 godina braka: "Ovakve stvari nikada nisu lake"

>> Novi imidž! Od zanosne plavuše do neprepoznatljive brinete

Naime, vraćajući se s večere u restoranu, policajac je zaustavio njihovo vozilo, Reese ga je ometala u obavljanju njegovog posla, a zvijezda je pokazala i pomalo bahatu stranu, tvrdeći: 'Znaš li kako se zovem, znaš li tko sam? Uskoro ćeš saznati, i biti ćeš na svim vijestima'.

No danas je Reese, koji mnogi i prozivaju glavnom hollywoodskom slatkicom, uputila službeno priopćenje u kojem je priložila javnu ispriku zbog svog ponašanja.

'Očito je sam sam popila nekoliko pića previše, i jako me sram zbog stvari koje sam rekla. Bila je to definitvno strašna situacija, jer sam se bojala za svog supruga, iako to nije isprika. Vrijeđala sam policajca, pokazala mu nepoštovanje, a samo je radio svoj posao. Riječi koje sam uputila te večeri definitivno ne pokazuju moj pravi karakter. Iznimno poštujem policiju, i ispričavam se zbog svog ponašanja', rekla je Witherspoon.

Inače, Reese i 42-godišnji Jim Toth su roditelji malenog Tennesseeja, koji je glumičino treće dijete. Iz braka s Ryan Phillipeom ima 12-godišnju kći Avu i 8-godišnjeg sina Deacona. Ryan i Reese su se razveli 2006., nakon sedam godina braka.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene