Dobro se zabavlja

Hrvatska je hit među slavnima: Poznato voditeljsko lice s izbora ljepotica u Šibeniku čisti dagnje

Steve Harvey (Foto: Getty Images) Steve Harvey (Foto: Getty Images) getty images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Steve Harvey ljetuje u Hrvatskoj (Foto: Screenshot) Steve Harvey (Foto: Getty Images) Steve Harvey ljetuje u Hrvatskoj (Foto: Screenshot) Steve Harvey (Foto: Getty Images) Steve Harvey ljetuje u Hrvatskoj (Foto: Screenshot) Steve Harvey (Foto: Getty Images) Steve Harvey (Foto: Getty Images) +0 Steve Harvey (Foto: Getty Images) Galerija

Poznati američki voditelj Steve Harvey još je jedan poznata osoba koja je ove godine odlučila posjetiti Hrvatsku.

Slavni američki voditelj Steve Harvey još je jedno u nizu poznatih lica koja su ove godine odlučila posjetiti Lijepu Našu. 

Pogledaj i ovo Alexander Wang (Foto: Screenshot) Kralj mode Najveća dizajnerska zvijezda stigla u Hrvatsku: Uživa u moru, Dubrovniku i vjetru u kosi

Harvey je uspješan televizijski voditelj koji je poznat po tome što je spektakularno "zeznuo" dodjelu izbora za miss svijeta, pa je tu prestižnu titulu dodijelio krivoj natjecateljici. Najprije je pobjednicom proglasio lijepu Kolumbijku Ariadnu Gutierrez. Potom je Harvey shvatio kakvu je grešku napravio, a misice su se zbunjeno pogledavale nekoliko minuta, ne shvaćajući što se to upravo dogodilo. Zatim je kruna preseljena na glavu miss Filipina Pije Alonzo Wurtzbach.

Kako bi predahnuo od napornog posla, Harvey je ove godine odlučio posjetiti Hrvatsku pa je na Instagramu objavio video na kojem kod Šibenika čisti i pere školjke. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Country boy washing some mussels I just pulled from an ocean canal live YEAH!!!!! By the way my man in the video... He’s never been to Harlem!!! they had no idea what I was talking about 😂😂💪🏾💪🏾😎😎

Objavu dijeli Steve Harvey (@iamsteveharveytv)

"Dečko sa sela pere školjke koje sam tek izvukao iz kanala. Btw, moj čovjek na snimci nikad nije bio u Harlemu, nisu imali pojma što pričam", napisao je Steve aludirajući na majicu s natpisom Harlem koju je nosio jedan od muškaraca na snimci. 

Snimka je u manje od 24 sata pregledana preko 100 tisuća puta.

"To smo moj brat i ja u videu. Uživali smo u tvom društvu i nadam se da se vidimo i dogodine", oglasio se u komentarima Mile Ćorić, jedan od muškaraca u videu kojije pokazivao slavnoj faci kako izvući i očistiti dagnje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s only one @missuniverse crown 👑 who will take it home? Watch tonight at 7pm EST on FOX and find out.

Objavu dijeli Steve Harvey (@iamsteveharveytv)


1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +2 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene