U jeku rata

Vitalij Kličko i supruga razvode se nakon 25 godina braka, poznat je i razlog: "Moje srce je okupirano samo Kijevom''

Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 2 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 2 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 1 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 3 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 4 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 5 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 6 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 7 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 8 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 9 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 10 Vladimir i Vitalij Kličko sa suprugama +14 Natalija Kličko i Hayden Panettiere Galerija

Vitalij Kličko i supruga Natalija Kličko razvode se nakon 25 godina braka, ostat će u dobrim odnosima, a evo i tko je odlučio o raskidu braka.

Bivši boksač i trenutni gradonačelnik ukrajinskog Kijeva Vitalij Kličko razvodi se od svoje supruge Natalije Kličko.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak nisu uspjeli Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj

Za ukrajinske medije Kličko je vijest potvrdio te rekao da je odluka o rastavi nakon 25 godina bila obostrana.

''Odluka o rastavi braka bila je obostrana. Dugi niz godina imali smo različite interese i različite živote. Odlučili smo to učiniti službenim. I dalje imamo dobar odnos, poštujemo se, djeca su već odrasla, a život ide dalje'', rekao je Vitalij.

''Moje srce je okupirano samo Kijevom, kako da ne volim moj Kijev'', dodao je Vitalij.

Kličko i supruga vjenčali su se 1997. godine u travnju, a zajedno imaju troje djece: dva sina Yegor-Danijela i Maksima te kćerkicu Elizavbetu-Viktoriju.

Uskoro bivša Vitalijeva supruga bavi se humanitarnim radom, a u svome se životu okušala i kao kantautorica i pjevačica. Kako su ona i suprug dugo živjeli u Njemačkoj, Natalija je od 2012. godine uključena i u rad Savjetodavnog odbor njemačke humanitarne zaklade Phytokids.

Vitalija je podržavala na svakom njegovom meču, a uz njega je bila i 2014. godine kad se prvi put kandidirao za gradonačelnika Kijeva.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 4 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 +18 Tommy Lee i Pamela Anderson Zanimljivosti Fotka slavnog glazbenika na kojoj pokazuje genitalije razbjesnila je sve, evo što im je toliko zasmetalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene