zanosna portorikanka

Jedna od najljepših žena na svijetu uživa na našoj obali i pozira u minijaturnom bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joan Smalls se 2013. pojavila na listi najplaćenijih svjetskih modela časopisa Forbes na osmom mjestu sa zaradom višom od tri milijuna dolara.

Nakon niza slavnih na našu obalu je stigla i jedna od najljepših žena na svijetu manekenka i glumica Joan Smalls (32). 

Viktorijina anđelica je došla u Hrvatsku nakon što je ranije uživala u Italiji i Grčkoj. Joan se pohvalila fotografijama s Jadrana na društvenoj mreži te pozirala u minijaturnom bikiniju na brodu. 

Manekenka je stigla u društvu prijateljice i stilista Badra Amajjara koji je na Instagramu otkrio da je u Splitu. Smalls je porijeklom iz Portorika, a prvi je latinoamerički model koji je predstavljao brend poznate kozmetike Estée Lauder.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦁🦁

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Joan se 2013. pojavila na listi najplaćenijih svjetskih modela časopisa Forbes na osmom mjestu sa zaradom višom od tri milijuna dolara. Usto je nekoliko puta bila uvrštena među najljepše žene na svijetu i isticana kao jedna od najuspješnijih Viktorijinih anđelica. 

Inače, Portorikanka je u vezi s Henryjem Juniorom Chalhoubom, koji je prema pisanju stranih medijima također model. Viđeni su u srpnju skupa u talijanskom Portofinu i držali su se za ruke, a ranije su tvrdili da su tek prijatelji. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene