Otkrile tajnu dugovječnosti

Bivše riječke manekenke pokazale da im godine idu u prilog: Njihovo pojavljivanje u javnosti mnogima oduzelo dah

Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Extravagant/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Ivana Paris i Vedrana Linardić Ivana Paris +0 Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Galerija

Vedrana Linardić, Ivana Paris i Jelena Urukalo zablistale su ovih dana i pokazala da godine njima ništa ne mogu.

Da su sve žene lijepe - odavno znamo, ali kada su u pitanju hrvatske manekenke – čini se da su one otkrile tajnu dugovječnosti.

Pogledaj i ovo Jelena Urukalo (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Seksi Riječanke Jelena i Vedrana izazvale pomutnju! Bombastične ljepotice mamile uzdahe jačeg spola

Ljepotice koje su nekada žarile i palile domaćim pistama plijenile su pažnju pojaviviši se ovih dana u javnosti, tako je prelijepa Vedrana Linardić oduševila svojim stasom i pokazala da bi i danas mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice, a jednako su oduševile i Jelena Urukalo te Ivana Paris.

Danas 35-godišnja Vedrana Linardić je svojevremno bila jedna od najtraženijih domaćih manekeni, a pozornost javnosti je privlačila i ljubavnim vezama s nogometašem Vedranom Ćorlukom i vaterpolistom Ivanom Capanom. Nakon ostvarene manekenske karijere odlučila je upisati Učiteljski fakultet i stekla titulu odgajateljice u vrtiću.

Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Paris također više ne koraća modnim pistama, no titulu jedne od najzgodnijih Hrvatica i dalje nosi. Domaću je javnost iznenadila prošle godina kada je objavila vijest da se razvodi od dugogodišnjeg supruga, također bivšeg mistera Dine Bubičića. No nedavno je bila potvrdila da je opet zaljubljena, a iako nije otkrila identitet novog muškarca u svom životu čini se da blista od sreće.

Lijepa Jelena Urukalo danas je posvećena majčinstvu i poslu s nekretninama, a gdje god da se pojavi izazove pomutnju jer je njezinu ljepotu teško ne primijetiti. Ponosna je i sretna majka dviju djevojčica koje je dobila sa suprugom Domagojem Murinom s kojim je pronašla ljubav nakon turbulentne veze s reperom Marinom Ivanovićem Stokom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene