Otvoreno

Pročitajte ispovijest Mamićeve bivše supruge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa stomatologinja otkrila je da joj nije bilo nimalo lako rastati se i početi život ispočetka.

Vanja Mamić otvorila se po pitanju svog razvoda od Zorana Mamića. Raspisala se o tom periodu života na svom blogu. Razveli su se prije pet godina, a u vezi su proveli dugih 17 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Već znaju i spol Vanja i Zoran Mamić postaju djed i baka, njihova kći Nina čeka prvo dijete sa zagrebačkim reperom

'Kada sam se odlučila na taj korak (op.a. rastava) kojim sam krenula nisam znala što me sve čeka na tom putu. Odluka je bila teška, no vrlo odlučna i nepobitna. Tada nisam niti znala da ću samo par godina nakon ne tako lakog razvoda biti sretna. Doista sretna. Da ću se buditi s osmijehom i uživati kao nikada prije, u svom svijetu koji se sastoji od moje obitelji koja mi je na prvom mjestu, meni nekoliko dragih ljudi – mojih prijatelja i mojih životinja', napisala je Vanja.

IMOVINA POD ISTRAGOM Što sve znaju žene obitelji Mamić?

Nije joj, kaže, bilo lako sve posložiti na svoje mjesto, ali samo je željela mir sa svojom djecom. 'Bilo je teško započeti potpuno novi život, djecu izvesti na pravi put, organizirati novi posao i u svakodnevni raspored uklopiti sport koji mi puno znači i bez kojeg ne mogu, a pritom osjećala sam se kao sama na svijetu, bez obzira na podršku moje obitelji i meni dragih ljudi', dodaje Vanja.

VIDEO Tko bi rekao da su mama i kći? Nina i Vanja Mamić kao sestre!

Svakoj djevojci danas savjetuje da ima svoj kruh, karijeru i posao jer se nekad preko noći sve sruši i nestane. 'Danas sam naravno puno zrelija i s ovim životnim iskustvom nikada ne bi ponovila istu pogrešku. Nikada više ne bi pristala nekoga podupirati u njegovoj karijeri, a da na taj način zapostavim samu sebe. Znam, zvuči možda sebično, možda i je sebično, ali da, sebično sada ne dam svoju slobodu, svoj mir i sreću koju živim', smatra Vanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene