Laganini

Nakon karantene šeće se samo u košulji: Malo tko je prepoznao lijepu glumicu, ali paparazzima nije promakla

Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) +0 Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Galerija

Vanessa Hudgens prošetala se samo u košulji i s odgovarajućom zaštitnom maskom na licu.

Stanovnici Kalifornije i dalje moraju nositi zaštitne maske zbog pandemije koronavirusa dok izlaze u javnost, a toga se pridržava i glumica Vanessa Hudgens, koja se nakon duge izolacije i karantene odlučila prošetati samo u košulji i visokim potpeticama.

31-godišnja zvijezda serije "High School Musical" uskladila je čak uzorak svilene košulje i maske, u takvom ju je izdanju malo tko uspio prepoznati, no budnim očima paparazza nije uspjela pobjeći.

Vanessa je krajem prošle godine prekinula 9-godišnju vezu s kolegom Austinom Butlerom, a nakon toga bila je viđena s NBA košarkašem Kyleom Kuzmom. Međutim, njihovo izlaženje bilo je kratka vijeka, s obzirom na to da je on već u vezi s manekenkom Winnie Harlow.

Kao razlog prekida s Austinom nakon devet dugih godina spominjalo se to da ona još ne želi djecu, o čemu je bila i sama javno govorila. 

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", jednom je prilikom izjavila.

Prije Austina glumica je ljubila glumca Zaca Efrona, i to od 2005. do 2010. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene