"Divotica ste za gledati"

Lijepu plesačicu i seksi hrvatskog zeta proglasili savršenom kombinacijom, a oni najavili nešto skroz novo!

Pedro i Valentina Pedro i Valentina Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro i Valentina Pedro i Valentina Finalisti showa Ples sa zvijezdama Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +20 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Valentina Walme objavila je fotografiju s Pedrom Soltzom na Instagramu i najavila finale "Plesa sa zvijezdama".

Valentina Walme i Pedro Soltz jedni su od finalista hit-showa "Ples sa zvijezdama", a ona je sada putem društvenih mreža dala naslutiti što nam to pripremaju za veliko nedjeljno finale.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

"Moj partner! Zadnji tjedan proba, jako sam emotivna, uživam u svakoj probi i dajemo se 1000%. Pripremamo nešto potpuno drugačije za finale, nadamo se da će vam se svidjeti", napisala je Valentina uz fotografiju na kojoj pozira s Pedrom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Baš ste divotica za gledati, savršena kombinacija", "Pobjeda" "Jedva čekamo", "Sretno, baš nas zanima", "Volimo te, Valentina", "Navijam za vas", "Sprema se show, la fiesta, nek gori sve", ohrabrili su ih njihovi navijači u komentarima.

Veliko finale showa ''Ples sa zvijezdama'' na rasporedu je u u nedjelju 29. svibnja od 20.15 na Novoj TV.

Ova nedjelja puna je iznenađenja, te osim što ćemo saznati pobjednika showa, u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjet ćemo i članove žirija na plesnom podiju.

Marko, Franka, Larisa i Igor stat će u plesne cipele te barem malo iskusiti kako je bilo kandidatima pripremajući se za 12 emisija showa. S iščekivanjem se očekuje ovaj nastup, kao i nastupi četvero finalista nakon kojih ćemo saznati tko je najviše osvojio publiku i zaslužio titulu pobjednika.

Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme dat će sve od sebe na plesnom podiju posljednji put. Ne propustite pogledati finalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika +23 Sandra Afrika Celebrity Mjesec dana nakon velike drame poznata turbo-folk zvijezda objavila vruće fotke, čini se da se oporavlja od stresa koji je doživjela

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +0 Slaven i Leo Bilić Celebrity Slaven Bilić na utakmicu poveo najstarijeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti, imaju potpuno različit imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene