opet problemi s vlastima

Uhićena starleta Soraja Vučelić u Crnoj Gori, kršila zakon o suzbijanju zarazne bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Soraja Vučelić je i ranije imala problema sa zakonom, pa joj je 2018. zabranjen ulazak u Srbiju.

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) uhićena je, javlja srpski Blic

Pogledaj i ovo showbuzz Po četvrti put Uhićena srpska starleta Soraja Vučelić

Naime, Soraju je policija privela u crnogorskom gradiću Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično djelo nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. Sa starletom je uhićena još jedna ženska osoba, Podgoričanka M. M. (33). 

"Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M., a koje nisu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog kretanja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog prometovanja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja u kojima nisu članovi zajedničkog obiteljskog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiteljuu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima", prenio je Blic izjavu iz Uprave policije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦚 Stop acting so small.. You are the universe in ecstatic motion.

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Inače, starleti je u ljeto 2018. zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na temelju kojeg se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili sigurnosti Srbije i njenih građana. Tajni spisak je pušten u javnost, a na njemu se nalaze i druge starlete koje su sudjelovale u raznim reality emisijama. 

Nije precizirano zašto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, no tamošnji mediji su tvrdili da su razlog sumnjive veze koje ona i druge djevojke imaju s kriminalnim miljeom. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Instagram) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +3 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Celebrity Njezina smrt ostala je pravi misterij, krivili su i njezinu majku tvrdeći da joj je ljubovala s mužem

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene