Dan za pamćenje!

Poslije godinu i pol veze: Maja Šuput udala se u Istri za Nenada Tatarinova!

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Incident u Splitu (Screensgot: Dnevna doza splitskog nereda) Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u Istri.

Pred najbližim prijateljima i obitelji Maja Šuput i Nenad Tatarinov u Istri su izrekli sudbonosno da. Maji je na vjenčanju pjevala kolegica i pjevačica Martina Tomčić, a vjenčana kuma bila joj je Lana Gadža Čermak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And they lived Happily Ever After... 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Pjevačica i Nenad u vezi su bili od ljeta 2017., a godinu kasnije zaručili su se na Maldivima. Kad je prije godinu i pol potvrdila vezu s Nenadom, ovako je govorila o markantnom Puljaninu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready or not , here i come 💍💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

''Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi! Tako da je meni bilo vrlo jednostavno, onako, ''gle, really''. Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao ''to je to'' Moje i gotovo'', pričala je Maja za IN magazin.

Što se tiče detalja vjenčanja, Maja je tijekom dana nosila jednu bijelu haljinu, no za samu izmjenu zavjeta odabrala je drugu koju je za nju osmislio njezin prijatelj Marko Grubnić. Sada već suprugu Nenadu prije samog vjenčanja priredila je pravo iznenađenje tako što mu je ljubav izjavila i plakatom uz cestu. 

''Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova'', pisalo je na njemu. 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome friends 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Djevojački vikend Maje Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput: (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput napokon pokazala vjenčanicu: Pogledajte prvu fotografiju mladenaca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene