Nema joj kraja!

Rasturila je kao Severinina dvojnica, ali pogledajte video koji je naslijedio taj hit-nastup!

Lu Jakelić Lu Jakelić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić +0 Lu Jakelić Galerija

Lu Jakelić prošle je nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' imitirala veseli dvojac skupine Los Del Rio, gdje joj je partner bio Goran Navojec, a upravo se taj nastup našo u trendingu na YouTubeu.

Hit-show ''Tvoje lice zvuči poznato'' nije omiljen samo među televizijskom publikom nego i među korisnicima društvenih mreža.

Tako se u trendingu na YouTubeu osim nastupa Lu Jakelić pri čemu se transformirala u kraljicu glazbene scene – Severinu, našao još jedan njezin nastup.

U epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja je emitirana u nedjelju s Goranom Navojcem Lu je imitirala veseli dvojac skupine Los Del Rio. Ona je utjelovila Antonija, dok je Goran imao ulogu Rafaela, pri čemu su na pozornici izveli ''Macarenu'', i tim velikim plesnim hitom podsjetili nas na plesne ritmove ’90-ih.

''On je veći štreber od mene. Naučio je tekst prije mene, naučio je i te silne pokrete kukovima'', komentirala je Lu svoj nastup s Goranom. Koliko su dobro uvježbali zajednički nastup, vjerno dočarali latino dvojac u spotu te oduševili publiku, pokazuje i broj pregleda kojim su zaradili mjesto na YouTube trendingu.

Podsjetimo, video u kojem je Lu Jakelić imitirala Severinu, pri čemu je prvo zapjevala Severininu baladu ''Dobro došao u klub'', a zatim energičnu pjesmu ''Tarapana'', nakon nastupa u showu bio je prvi na YouTube trendingu u Hrvatskoj i još uvijek je pri vrhu ljestvice trendinga!

Lu Jakelić u izdanju megapopularne pjevačice Severine privukla je velik broj gledatelja, koji su video na YouTubeu do sada pregledali više do 348 tisuća puta, a zapažen je uspjeh imao i na Facebooku. Show rado prate i korisnici TikToka, na kojem su videa nastupa zabavne ekipe u svega mjesec dana ostvarila više od milijun pregleda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene