Samo na Novoj TV

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO 2015 Tko nas zabavlja u novoj sezoni? Potvrđena postava hit showa TLZP!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hit show koji je rušio rekorde gledanosti s prvom sezonom ponovno će zabavljati gledatelje Nove TV od ove jeseni, a transformacija će se u novim nastavcima showa 'Tvoje lice zvuči poznato' prihvatiti osmero novih natjecatelja.

Produkcija showa Tvoje lice zvuči poznato potvrđuje da su Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić nova postava urnebesno zabavnog i iznimno popularnog showa.

Pogledaj i ovo showbuzz Pobjednički nastup Saša Lozar pobjednik druge sezone - rasturio kao Beyonce!

'Tvoje lice zvuči poznato' je program po kojem ćemo definitivno pamtiti prošlu godinu - svaku epizodu popularnog showa u prosjeku je pratilo više od milijun gledatelja, čak 52 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, te je s ovim rezultatima ova emisija ponosno stala na tron zabavnog programa.

Show ''Tvoje lice zvuči poznato'' proglašen je TV emisijom godine

Popularni plesno pjevački licencni show dolazi iz kreativne radionice ''Endemola'', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, a oduševio je gledatelje ne samo u Hrvatskoj već i diljem svijeta. Da je TLZP jedan od najzabavnijih televizijskih formata svjedoče i podaci istraživanja internacionalne agencije Eurodata TV. Posljednji izvještaj ove agencije (''One TV Year In The World Report'') koji se odnosi na kretanja gledatelja u čak 90 TV tržišta u 2014.godini, navodi kako je show ''Tvoje lice zvuči poznato'' najgledaniji program osim u Hrvatskoj na Novoj TV i u Latviji (TV3) i Vijetnamu (VTV3). Unutar TOP 3 najgledanijih programa ovaj show je i u Sloveniji, Mađarskoj i Estoniji, a veliku popularnost postiže i u Portugalu i Grčkoj.

Produkcija Nove TV najavljuje još zabavniju novu sezonu s vrhunskim zabavljačima koji će se i ove godine kao natjecatelji showa boriti zadiviti žiri svojim transformacija i to sve u humanitarne svrhe jer će svakom svojom pobjedom osigurati novčane donacije za one kojima je pomoć najpotrebnija.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene