PRVI UNUK

Nakon tragedije, sreća u obitelji Kovač: Bebica stiže na ljeto!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Kovač prvi put će se naći u ulozi majke.

Obitelj Kovač zaista ima priču dostojnu filmskog scenarija. Nakon neizmjerne boli zbog Edijeva preranog odlaska uslijedile su i ostale tragedije. Uslijedio je razvod braka, kći Ivana u jednom je životnom razdoblju poklekla pred ovisnošću, pjevač si je pucnjem u srce pokušao oduzeti život, a Mišina bivša supruga Anita ovih dana deložirana je iz obiteljske kuće u Tribunju. 

Pogledaj i ovo Ivana Kovač nešto se i naziralo Ivana Kovač pokazala goli trbuh, a rezana majica koju je obukla imala je i zanimljiv natpis!

''Vjerujte, najjači čovjek na svijetu slomio bi se emotivno u trenucima kada ostaje bez doma'', rekla je Anita Kovač koja je prve tri deložacije uspjela odgoditi, a četvrta deložacija je bila presudna. ''Ležala sam u krevetu u sobi na katu i slušala kako u prizemlju vuku stolce, odnose namještaj, ti zvukovi odzvanjali su među zidovima, a na ulici je pak bila policija i plavom trakom omeđila prostor ispred kuće. Vjerujte, da sam u tom trenutku umirala, to nikome ne bi ništa značilo. Ti ljudi nemaju dušu, nemaju srce, nemaju ništa. Samo bešćutnost'', otkrila je Anita Kovač.

Veliko srce zato ima njezina kćerka, Ivana Kovač koja joj je bila velika podrška i koja će joj podariti prvog unuka ovo ljeto, piše Gloria. ''Ona mi je velika podrška. Jurila je odvjetnicima, skupljala dokumente, silno se živcirala i plakala kad bih zimi ostala bez novaca. Znam da se jako brine gdje ću i što ću, ali stalno joj ponavljam neka me pusti. Sada je važno samo dijete koje nosi i zbog kojeg joj treba mir'', kazala je Anita koja, kaže, predosjeća da će na kraju sve ispasti dobro.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene