I oni su ljudi

Ups! Ovo su uvjerljivo najsramotniji trenuci u Hollywoodu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bilo je tu svega – padova na pozornici, otkrivenih bradavica, kondoma koji ispadaju iz džepova na crvenom tepihu... Prilično neugodno za velike svjetske zvijezde čiji svaki potez prate brojni fotoobjektivi.

Vrlo često zaboravljamo da su i slavne osobe – samo ljudi. No, podsjetnici na njihovu 'ljudskost' najčešće dolaze u obliku neugodnih i vrlo često sramotnih trenutaka koje redovito bilježe blicevi mnoštva fotoobjektiva. Upravo to je jedan od nedostataka slave – biti pod konstantnim povećalom javnosti. U kojim su se sramotnim trenucima našle neke od najvećih holivudskih zvijezda?

Pogledaj i ovo Victoria Beckham (Foto: Instagram) Nešto je drugačije? Victoria Beckham ostavila fanove u čudu: “Inače je volim, ali strašno je ovo što je napravila!’’

Prišuljao joj se s leđa: POGLEDAJTE njenu neprocjenjivu reakciju

Madonna na Superbowlu

Slavna pjevačica je tijekom svog prvog nastupa u karijeri na poluvremenu Superbowla 2012. iskusila određene poteškoće s koreografijom. U jednom trenutku, spotaknula se i izgubila ravnotežu, no uspjela se održati na nogama i ne pasti. Prilično neugodno s obzirom na milijunsku publiku diljem svijeta koja prati ovaj mega sportski event.

Tom Cruise u 'Oprah' showu

Ako ste ikada htjeli zaboraviti ovaj trenutak, vjerojatno niste uspjeli zbog čiste bizarnosti istog. Gostujući kod Opre Winfrey, Tom Cruise je doslovce podivljao i počeo skakati po kauču govoreći o, tada, potpuno friškoj vezi s Katie Holmes.

Scijentolozi ne odustaju: Cruise vs. Holmes saga se nastavlja

Zac Efron i iznenađenje iz džepa na crvenom tepihu

Zac Efron na premijeri filma 'The Lorax' 2012. godine, šetao je crvenim tepihom i pozirao fotografima. U jednom trenutku, posegnuo je rukom u džep, iz kojeg je trenutak poslije – ispao kondom. Glumcu je bilo vidno neugodno i brže-bolje je stavio sunčane naočale na nos.

Janet i Justin na Superbowlu

Ova 'nezgoda' jedna je od najlegendarnijih u Hollywoodu. Za vrijeme nastupa u poluvremenu Superbowla, Justin Timberlake doslovno je počupao dio haljine Janet Jackson, nakon čega je pjevačici, pred milijunskom publikom, ispala bradavica.

Zašto se njezina bradavica spominje još i danas?

John Travolta na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara

Na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara, John Travolta najavljivao je kolegicu Idinu Menzel i potpuno krivo izgovorio njezino ime. Izgovorio je nešto poput 'Adele Dazeem' te instantno postao predmet ismijavanja na internetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene