Viva Las Vegas

Objavljen VIDEO vjenčanja Tonyja Cetinskog - kum bio Elvis!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularni pjevač i njegova djevojka vjenčali su se u Las Vegasu.

Vjenčali su se pjevač Tony Cetinski i njegova djevojka Dubravka Dujak, prenosi časopis Story.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

Nakon što je svoju odabranicu, magistru ekonomije, javno zaprosio, par se odlučio vjenčati daleko od očiju javnosti. Tako se popularni pjevać treći put zavjetovao na ljubav u dobru i zlu, a bračne su zavjete mladenci izrekli u Las Vegasu.

Popularni pjevač spreman za svoje vjenčanje iz snova!

Svoje nježne riječi pune ljubavi i odanosti prema voljenoj ženi stavio je na papir i u obliku pisma zamolio redakciju Storyja da mu ispune želju i pomognu zamoliti Dubravku da s njim provede ostatak života i postane mu supruga. 

Uredništvo je dakako pristalo te su tako zajednički učinili presedan u hrvatskim medijima organiziravši prvu ikad prosidbu s naslovnice časopisa. Tonyjevo 'DUBRAVKA, UDAJ SE ZA MENE!' očito je urodilo plodom jer su si jučer izrekli zavjete.

Dubravki je ovo prvi brak, a pjevač već ima dvoje djece iz svoja dva prošla braka: sina Christiana (16) iz braka s Antonelom Butigan i kći Piju (3) iz braka s Ivanom Nobilo. a u nedavnom intervjuu za Story otkrio je kako je Dubravka ona prava i kako je nepokon spreman na proširenje obitelji.

Ovdje možete pogledati snimku vjenčanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene