Oglasio se poslije svega

Cetinski izjavom iznenadio publiku u Crnoj Gori: "Ovo niste vi platili pa vam neću otpjevati moja tri skupa hita"

Tony Cetinski Tony Cetinski Duško Jaramaz/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski Tony Cetinski - 1 Toni i Dubravka Cetinski In Magazin: Tony Cetinski - 5 In Magazin: Tony Cetinski - 1 In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 3 +2 In Magazin: Tony Cetinski - 4 Galerija

Tony Cetinski nastupao je u Crnoj Gori gdje je izazvao dramu za koju je kasnije izavio kako je došlo do nesporazuma. O svemu se oglasio putem Facebooka.

Pjevač Tony Cetinski nastupao je u gradu Baru, u okviru manifestacije "Ljeto pod zvijezdama" gdje je svoju publiku u jednom trenutku iznenadio neočekivanim izjavama. 

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Naime, kako pišu mediji iz regije, ovako je rekao:

"Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpjevati moja tri skupa hita", piše Informer.rs.

Publika u Baru je nakon ove rečenice mislila da se radi o šali jer je Cetinski poznat po izbijanju šala na svojim koncertima.

Kada je pjevač sišao s pozornice, publika je krenula komentirati:

"Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla slušati njegove pjesme!" ,"Sramota", "Je li ovo neka šala".

Tony se nakon svega oglasio i objasnio kako je došlo do nesporazuma te se povodom svega oglasio na društvenim mrežama.

Naime, objavio je fotografiju na kojoj je napisao:

"Zahvaljujem se divnoj publici i TZ Bara koji su odmah shvatili da se radi o tehničkoj grešci i da nikad ne bih skratio koncert, a kamoli uvrijedio publiku i organizatore. Dogodila se tehnička greška, tehničar na razglasu nije shvatio da je moj silazak sa bine bio poziv na bis, pa je, umjesto mog povratka na pozornicu, publici puštena glazba, što je sugeriralo kraj koncerta. I mom bendu i meni je žao zbog nastalog nesporazuma. Volim vas sve i vidimo se na nekom od idućih koncerata".

I sam organizator koncerta Ivan Kovač prokomentirao je nastalu situaciju:

"Ja kao glavni organizator koncerta potvrđujem sve što je Tony rekao. Imao sam čast da ga osobno upoznam i provedem određeno vrijeme s njim. Mogu samo reći da sam znao da je car, ali nisam znao da je baš toliki car!".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Malcolm u sredini (Foto: Profimedia) Erik Per Sullivan - 7 Erik Per Sullivan - 6 Erik Per Sullivan - 8 +5 Erik Per Sullivan - 9 Zanimljivosti Kamo je nestao Dewey iz "Malcolma u sredini"? Ni njegov brat iz serije ne zna puno o njemu, ali otkrio je pokoji detalj: "To je dobro za njega"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 4 Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 3 +26 Nikolina Pišek - 5 Celebrity Nikolina Pišek pohvalila se figurom u badiću: ''Prstohvat smijeha, pokoji mokar poljubac, udaljeni lavež i evo uspomene''

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene